Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Negyedszer is CAMP

Mozgásművészeti tábor zajlik Sepsiszentgyörgyön Bordás Attila koreográfus, táncművész szervezésében és vezetésével. A július 31-ig tartó CAMP Reconnect 2021 tánctábor kezdőknek is megadja a lehetőséget, hogy testükkel összhangba kerüljenek, alkotó módon fejezzék ki érzelmeiket, de haladó csoportjaiban profiknak is értéket közvetít, bizonyára ezért is visszatérő vendég a résztvevők 70%-a.

Hirdetés
Hirdetés

A tábort 75 főnek hirdette meg a szervező, kezdő, középhaladó és haladó szintű résztvevőknek. Ők előzetes tánctudás nélkül vagy már mozgásművészeti tapasztalattal, három csoportban, műhelymunkák, filmvetítések, performanszok, flashmobok során szerezhetnek új élményeket. Nemcsak a kortárs tánc szerepel a napirenden, fotósokkal, vizuális művészekkel, videósokkal , rendezőkkel együttműködésben zajlik több workshop, esemény, amelyre különböző területeken működő táncosokat, színészeket, bábszínészeket, egyetemistákat várnak. A műhelymunkáknak az Andrei Mureșanu színház, a Tamási Áron Színház, a Székely Mikó Kollégium biztosítja a helyszínt, egyéb események a Kultúrkertben, a Szimplában, a Manóházban, a színházbüfében és a Park hotel kertjében zajlanak.

A foglalkozások vezetői elismert hazai és innen elszármazott, külföldön dolgozó művészek, mint Rusu Andor (Németország), Dabóczi Dávid (Magyarország), Bezsán Noémi, Macoveiu Blanka, Rusu Arcadie, Kányádi György, Sclaschi Gabriel, Asanache Aurel (Románia).

Bordás Attila elmondta, az idei táborba közel 70 fő jelentkezett, egy tucatnyian Szentgyörgyről is, közülük többen a civil szférából, fogorvos, tanár is van köztük, de színész, bábszínész is. De bejelentkeztek Szerbiából, Szlovéniából is, valamint Temesvárról, Bukarestből, Brassóból, Kolozsvárról, Jászvásárról, Szinajáról stb.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük