Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Irány a Tündérvölgy!

Irány a Tündérvölgy! Kultúra

Augusztus 9–11. között, tizenkettedik alkalommal szervezik meg a trabantosok seregszemléjét, amelyen habár a hangsúly az ikonikus autón lesz, felvonulnak más veterán járművek is.

Az ország minden pontjáról érkeznek résztvevők, hogy ügyességi versenyen vegyenek részt, megismerjék a Tündérvölgyet, illetve eszmecserét folytassanak a tábortűz mellett.

„Ez az ország legnagyobb ilyen jellegű találkozója, minden megyéből érkeznek Trabant-szeretők és
-tulajdonosok, illetve olyanra is volt példa az elmúlt években, hogy külföldről is csatlakoztak” – hangsúlyozta a kovásznai Domaházi János, a Dre Racing Team elnöke, az esemény szervezője.

Hirdetés
Hirdetés

A résztvevők ma, augusztus 9-én érkeznek Kovásznára, a Tündérvölgybe, ahol regisztrálnak az eseményre, illetve elfoglalják szálláshelyüket. Szombaton 10 órakor lesz a felvonulás Kovászna központjában, ahol minden résztvevő kap egy oklevelet. Ezt követően a csernátoni Haszmann Pál Múzeumot látogatják meg, majd onnan visszaérkeznek a Tündérvölgybe, ahol ünnepi ebéden vehetnek részt. Délután ügyességi versenyekre is sor kerül, majd a napot tábortűz mellett, élőzene kíséretében zárják.

Az esemény szervezői a DRE Racing Team, a kovásznai Trabibár, támogatója pedig a kovásznai polgármesteri hivatal. A belépés egyébként ingyenes, akárcsak a sátor- és a parkolóhely.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások