Hirdetés
Hirdetés

Fényfestés a színház homlokzatán

Fényfestés a színház homlokzatán Kultúra

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala második alkalommal festi át gyermekrajzokkal a Tamási Áron Színház épületét. Idén decemberben az épületfestés keretében gyermekrajzok elevenednek meg a színház homlokzatán, igazi karácsonyváró közösségi élményt nyújtva az egész családnak.

Karácsonyi ünnepre hangolódó, téli témájú gyermekrajzokat vár az önkormányzat, amelyeket a gyerekek az épület homlokzatáról készült rajzlapra készíthetnek el, szabadon engedve képzeletüket. A rajzokat grafit- és színesceruzával, valamint filccel lehet készíteni, nem javasolt a zsírkréta és a vízfesték használata, mert a digitalizálásnál nem érvényesülnek a színek.

Az önkormányzat minden sepsiszentgyörgyi iskolának és óvodának személyesen juttatja el a rajzlapokat, viszont azokat bárki szabadon igényelheti a Városimázs Irodában (1918. december 1. utca, 6-os szám), ugyanide kell behozni a kész rajzokat is december 7-ig. 

A rajzokat több kategóriában is díjazzák, a díjátadóra december 21-én 18 órától kerül sor a főtéren, a vásári kőszínpadnál. A rajzokat december 21–23. között vetítik a Tamási Áron Színház homlokzatára 18–21 óra között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. november 28., 16:45
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Csak a bokánk ki ne törjön a központban főleg a bankok környékén… A legerősebb fény sem tudja elnyomni azt a szégyenteljes pocsék minőségű munkát, amit aszfaltozásnak és térkövezésnek neveznek. Ez a probléma:egyszer járható járdák és utak, aztán a cifraság, bocsánat,, :kultúra “. Szóljon már valaki Fruzsinának, hogy azután szórja két kézzel a pénzt miután legalább a központ kanálisfödőit és járdáit járhatóvá tették!