Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bővülne a Vox Humana Kamarakórus

Bővülne a Vox Humana Kamarakórus Kovászna megye

Az újonnan indult koncertévad és a tervezett fellépések minőség növelésének érdekében, tagfelvételt hirdet a sepsiszentgyörgyi Vox Humana kamarakórus.

Ha egy fél évszázada sikeres, mindig megújulni képes kamarakórus csapatához akarsz tartozni, tisztán énekelsz, alapszinten ismered a kottát, rendelkezel némi zenei múlttal, és tovább fejlesztenéd-gyümölcsöztetnéd a énektehetséged, szeretettel várunk sorainkba! Ha érdekel ez a lehetőség, kérlek írj e-mailt a studioroland@yahoo.com e-mail címre, vagy küldj üzenetet messengeren a Vox Humana kamarakórus felhasználónak amiben tüntesd fel a következőket: – neved – korod – hangfekvésed (szoprán, alt, tenor, basszus) – van kórusban éneklési tapasztalatod? Hol szerezted? – van zenei végzettséged, játszol valamilyen hangszeren? – írj egy rövid bemutatkozást magadról – elérhetőségeid (email, telefon, messenger) A jelentkezőkkel meghallgatást tartunk, ennek időpontjáról és helyszínéről az általad megadott elérhetőségen értesítünk. Addig is látogasd meg honlapunkat, ahol megosztjuk a tevékenységeinket, sikereinket: www.vox-humana.ro Szeretettel és bizalommal várjuk jelentkezésed!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. szeptember 28., 21:39
    ÉRTÉKELÉS: 5

    És mit fáj Önnek, hogy egyesek két három kórusban énekelnek ?! Ha idejük engedi és kedvük van miért ne tennék?! Vagy jobb ha otthon ülnek és szubkultúralt műsorokat néznek? Minden tiszteletem azoknak akik nem sajnálják „pazarolni” idejüket ilyen szép dolgokra. A Vox Humana nagyon szép kulturális programot ad elő mindig, remélem sok értékes emberrel gyarapodnak . További sok sikert és gazdagságot kívánok nekik!