Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bogdán Zsolt pódiumműsora a Vigadóban

A kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központban december 14-én 19 órától a Spektrum Színház vendégszerepel: Bogdán Zsolt Jászai mari-díjas színművész egyéni estjét láthatja a közönség.

Hirdetés
Hirdetés

Bogdán Zsolt pódiumműsora, az Amikor című egyszemélyes produkció a József Attila-, Márai Sándor- és Magyarország Babérkoszorúja díjas Bartis Attila kortárs magyar író novelláin alapszik. A szövegekből olyan előadás született, amely a kommunista emlékekből kiindulva a múlt életérzését hozza a nézők elé, de nem valami történelmi lecke vagy unalmas múltidézés formájában, hiszen a múlt csak alkalmat teremt arra, hogy az előadás a máról, a mindenkori emberről beszéljen. Az otthon és otthontalanság, a múltba, az ismerősbe való kapaszkodás kérdése is felmerül Bogdán Zsolt előadóestjén, amely megjeleníti Marosvásárhely képét és élményét, és ezen túl mindannyiunk kommunista Románia-hangulatát.

Bogdán Zsolt UNITER és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes művészt, a Kolozsvári Állami Magyar Színház tagját első ízben láthatja a közönség olyan produkcióban, amelynek ő a rendezője, szereplője, díszlet- és jelmeztervezője, valamint ő állította színpadra a szöveget.

Jegyek válthatók a Vigadó Művelődési Központ jegypénztárában minden hétfőn, kedden,szerdán és csütörtökön 8.00 és 16.00 óra között, minden pénteken 8.00 és 14.00 között, valamint előadások előtt egy órával.

Jegyár: 20 lej. Információk és helyfoglalás a 0730 600 279-os telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük