Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Adventi invokáció Kovásznán és Gelencén

Adventi invokáció Kovásznán és Gelencén Kultúra

December 15-én 19 órától a Kovászna Városi Művelődési Központban, 22-én 19 órától pedig a gelencei kultúrotthonban mutatja be a kézdivásárhelyi Udvartér Színház Születnie kell valakinek című adventi invokációját.

Hirdetés
Hirdetés

Az előadást Lung László Zsolt rendezte, közreműködik az Evilági zenekar, Elek Ágota és Kiss László színművészek, valamint Nánia Hanna, Keserű Kincső, Nagy Tarczali Viktória és Simon Vizi Dorka.

Ismét érkezik az elcsendesülés időszaka. Nem robajjal jön, hanem nyugodtság jár a nyomában, és békéjével akarja megajándékozni befogadóját. Minden advent a szelíd várakozás kitanulásának ideje, amikor nem elszenvedői, hanem sokkal inkább aktív formálói vagyunk mindannak a folyamatnak, melynek végén Krisztus békéje talál bennünk lakást.

Idén az Udvartér Színház társulata arra keresi a választ: milyen módon lehet jól várni. Mert abban biztosak vagyunk, hogy születnie kell valakinek, akire érdemes várni, aki betölt és teljessé tesz, aki minden bizonnyal eljön. A kérdés már csak az, talál-e bennünk olyan szeretetteljes helyre, mely kezdettől fogva neki készült, s mely legyen bármilyen viharoktól megtépett zug is, készen van arra, hogy megteljen az érkező, a mindenség békéjével.

EVILÁGI ZENEKAR
ELEK ÁGOTA
KISS LÁSZLÓ

NÁNIA HANNA
KESERŰ KINCSŐ
NAGY TARCZALI VIKTÓRIA
SIMON VIZI DORKA

Hangtechnika:
SZABÓ NORBERT
Fénytechnika:
SZABÓ HUNOR
Színpadtechnika:
POPOV SÁNDOR • FEKETE MAGDOLNA
TÓTH LÁSZLÓ • DOMBAI ATTILA
SZABÓ CSABA

Arculat/Plakát:
DÁVID ATTILA

Produkciós asszisztens:
SZEGETI ABIGÉL • FARKAS IMOLA • SZABÓ RITA

Ügyelő:
BANGYÁN RÉKA

Rendezőasszisztens: NÁNIA HANNA
RENDEZŐ: LUNG LÁSZLÓ ZSOLT

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük