Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Berde Mózsa Karácsony a Turul Iroda szervezésében

Berde Mózsa Karácsony a Turul Iroda szervezésében Kultúra

A Turul Iroda örömmel jelenti be az idei Berde Mózsa Karácsony rendezvényt, melyet december 21-én, 16 órától tartunk a sepsiszentgyörgyi Zamatban. Az esemény célja, hogy mindenki számára felejthetetlen karácsonyi élményt biztosítson, és eközben különleges pillanatokat teremtsen azoknak a gyerekeknek, akik részt vesznek a Turul Iroda programjaiban. 

Hirdetés
Hirdetés

Az elnevezést Berde Mózsa személye inspirálta, aki nem csupán történelmi személyiség volt, hanem példakép is a közösségi felelősségvállalásban és jótékonykodásban. Ahogyan Berde Mózsa is tette élete során, mi is szeretnénk feleleveníteni azt a szellemiséget, amely a közösség szolgálatában állt.

Aki részt vesz az eseményen már hozzájárul 100 gyermek öröméhez. Az eseményre való belépés díja mindössze 1 SMS, ami 2 eurónak felel meg, a helyszínen, minden elfogyasztott tea, kávé vagy forró csoki további támogatás a célunk eléréséhez.

Hogy milyen programmal várjuk a résztvevőket? Karácsonyfadíszek készítése természetes anyagokból és sókerámiából. Ajándék készítés, kreatív ötletek és minták adása, hogy személyes ajándékokat alkothassanak a résztvevők. Ajándék csomagolás, segítség és ötletek az ajándékok kreatív csomagolásához. Kézműves ékszerek készítése. Társasozás és Nagy Karácsonyi Quiz Játék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Az adományokat SMS-ben fogadjuk el, amelyek a belépéshez, forró italokhoz és más élményekhez járulnak hozzá. 

A helyszínen és szerdán, december 20-án a Karácsonyi Vásárban lehetőség van „Berde Mózsa Cipó” vásárlására, ennek értéke szintén 1 SMS. A „Berde Mózsa Cipó” kiváltásával is lehetőséget biztosítanak 100 gyermek számára egy felejthetetlen kirándulás finanszírozására. 10 cipó ára, azaz 10 SMS egy gyermek számára egy felejthetetlen élményt jelent. A Berde Mózsa cipó egy olyan kezdeményezés, amelyet Berde Mózes hagyatéka indított el. Ő egy jelentős vagyont hagyott az unitárius egyháznak azzal a kikötéssel, hogy abból a kolozsvári, tordai és székelykeresztúri unitárius gimnáziumok kétszáz diákjának naponta egy-egy ingyen cipót juttassanak. 

Csatlakozzon hozzánk a Berde Mózsa Karácsony rendezvényén, és vegyen részt egy felejthetetlen karácsonyi élményben, melyet a közösség erejével és segítségével valósítunk meg.

Minden részlettel kapcsolatos információért és a részvételi lehetőségekkel kapcsolatos frissítésekért kövesse figyelemmel a közösségi médiát és az esemény hivatalos oldalát.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük