Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Örökkévalók (amerikai akciófilm, magyarul beszélő), 17:00 Hibás Ron (amerikai–angol animációs film, románul beszélő), 19:00 Utolsó éjszaka a Sohóban (amerikai horror), 19:15 Venom 2. – Vérontó (amerikai akció-horror vígjáték, magyarul beszélő).

BÁBSZÍNHÁZ

Ma 10 és 12 órától a Cimborák Bábszínház stúdiótermében játssza Ha Szent György lehetnék… című zenés, maszkos bábjátékát a helyi társulat. A Vajda Zsuzsanna, Blattner Géza-díjas művész által rendezett előadásban egy drága, vándorló társulat rátalál a közönségre, és úgy érzi, hogy történetei közül olyant mesél, ami a lelket felemeli – szerelemmel, felszabadító hőssel, harccal és minden más fűszerezéssel. A Szent György legendáját feldolgozó játék alatt a történet önmagát kezdi írni, és a kompánia ráébred, hogy a sárkány legyőzése során önmaga hitetlenségével is meg kell küzdenie. A Cimborák Bábszínház legújabb előadására az örök kortalanokat várja, és szeretettel ajánlja minden 6 éven felüli nézőjének.

FILMVETÍTÉS

November 18-án 18 órától a Kovásznai Művelődési Központban Még egy kört mindenkinek című dán filmdrámát vetítik. Jegyár: 10 lej. Helyfoglalás, további tájékoztatás: 0744.364.250.

TÁNC

November 17-én, szerdán 19 órától és 18-án, csütörtökön 19 órától a Háromszék Táncstúdióban játssza Átöltözés című előadását a Háromszék Táncegyüttes. Rendező-koreográfus: Ivácson László. Jegyeket a kulturális szervezőirodában lehet vásárolni hétfőtől csütörtökig 9–16, pénteken 9–13 óráig, valamint előadások előtt egy órával. Telefon: 0267.312.104.

DRÁMAOSZTÁLY

A Plugor Sándor Művészeti Líceum Drámatagozata ingyenes felvételi felkészítőt tart a jövő szeptembertől induló drámaosztályba, szombaton, november 20-án 15 órától, a líceum Visky Árpád-drámatermében. Érdeklődni a 0740.578.725-ös telefonszámon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük