Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:15 Addams család 2. (am.–an.–kan. animációs kaland, románul beszélő), 16:30 Bébi úr: Családi ügy (am. animációs kaland, vígjáték, magyarul beszélő), 18:00 Nincs idő meghalni – 007 (am. akció, kaland, thriller), 18:30 Az utolsó párbaj (am.–an. történelmi dráma).

SZÍNHÁZ

Holnap 19 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében O. Horváth Sári Életigen című darabját játssza a helyi magyar társulat Kiliti Krisztián rendezésében. A 12 év feletti nézők kizárólag a zöld tanúsítvány felmutatásával látogathatják az előadásokat. 12 éven aluliak szabadon látogathatják a rendezvényeket. Kötelező a maszk helyes viselete a beengedéstől kezdődően az előadás teljes időtartamán át, az épület elhagyásáig.

KÖNYVTÁRLÁTOGATÁS

A Bod Péter Megyei Könyvtárba 12 év feletti olvasók a védettséget (oltottság, betegségen való átesés nem több mint 180 napja, negatív teszteredmény) igazoló tanúsítvánnyal léphetnek be. Ezek hiányában az olvasók telefonos vagy e-mail-es egyeztetés alapján vehetik igénybe a könyvtár szolgáltatásait. A telefonos igényléseket kedden 9 és 19, szerdától péntekig 9 és 17 óra és szombaton 9 és 13 óra között fogadják. Elérhetőségek: 0267.312.133, kolcsonzo@kmkt.ro.

HITÉLET

A medjugorjei imacsoport szervezésében november 4-én, csütörtökön 17 órától a sepsiszentgyörgyi Szent József-templomban tartják az egy hónapos megbocsátás-imalánc befejező szentmiséjét, amelyet Karácson Tibor atya, a Mária Rádió műsorigazgatója mutat be, és a Mária Rádió élőben közvetít.

NÉPDALVETÉLKEDŐ

A magyar népdal és népköltészet hete tiszteletére a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet és a Háromszéki Népfőiskola Egyesület népdalvetélkedőt hirdet Kézdivásárhelyre, november 19-re. A rendezvényt 16.30-tól tartják az Erzsébet Teremben. Elemisták és 5–8. osztályos diákok jelentkezését várják november 10-ig.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük