Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csapatbajnokságban is az élen

Csapatbajnokságban is az élen Sport

Szombaton és vasárnap Zernyesten zajlott a román motokrossz-csapatbajnokság, amelyen mindkét háromszéki versenyzőnk érintett volt. A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián hathatós hozzájárulásával bajnoki címet nyert a Bukaresti Steaua, míg az ozsdolai Ördög Zoltán bajnoki ezüsthöz segítette hozzá a szintén fővárosi Top Cross TCS csapatát.

Hirdetés
Hirdetés

A hazai motokrosszidény utolsó versenyhétvégéjét rendezték szombaton és vasárnap Zernyesten, s az idei csapatbajnokságon 50, 65, 85 cm³-es géposztályban, MX1-es, MX2-es, amatőr és veterán kategóriában mérettettek meg a romániai istállók. Tompa Krisztián és Ördög Zoltán szombaton MX1-ben, míg vasárnap MX2-ben tette próbára magát, és remek teljesítményüknek köszönhetően egy-egy újabb bajnoki érmet nyertek csapataikkal.

Tompa a zernyesti viadal első napján két második pozícióval második volt, míg vasárnap egy első és egy második helyezéssel összetettben első lett, és eredményeinek is köszönhetően a Steaua megnyerte az idei csapatbajnokságot. Ördög mindkét napon negyedikként zárt, míg együttese, a szintén fővárosi Top Cross TCS ezüstérmes lett.

A 2021-es csapatbajnokság végeredménye: 1. Bukaresti Steaua, 2. Top Cross TCS, 3. Zernyesti Jitsu.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük