Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:45 Sonic, a sündisznó, jap.-am.-kan. animációs kaland, 17:00 A Mancs őrjárat, kan. animációs kaland, 18:15 Kisasszonyok, am. romantikus, 18:45 Drakulics elvtárs, magyar vígjáték, 20:30 A vágyak szigete, am. misztikus, 20:45 Bad Boys, Mindörökké rosszfiúk, am. akcióthriller.

ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS

Csütörtökön 18 órától a Tein Teaházban Megéri-e szemetet szedni? címmel vetített képes előadásra és kötetlen beszélgetésre kerül sor, miközben Demeter Brigitta természetfotóit is meg lehet tekinteni. Meghívottak: Fekete Bálint, a The WoodView Movement kezdeményezője, Csernátoni Loránd a Lármafa Egyesülettől, Pozsony János Csaba a GAL Sepsi Egyesülettől, Farkas Éva és Czegő Tünde a Szentgyörgyi Máltai Szeretetszolgálattól és Székely Kincső a Tega Rt. részéről.

LELKIGYAKORLATOK

Imecsfalván a Kisboldogasszony-templomban A fájdalom katekézise címmel tart nagyböjti lelkigyakorlatot hamvazószerdától húsvétvasárnapig Hajlák Attila István plébános. Az első lelkigyakorlat február 26-án, hamvazószerdán 18 órától lesz.

KABARÉ

A marosvásárhelyi Hahota Társulat Megáll az ész című szilveszteri produkcióját Kézdivásárhelyen február 26-án, 27-én és 28-án 17 és 20 órától a Vigadóban láthatja a közönség.

TÁNCHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház előcsarnokában február 28-án, pénteken 22 órától kezdődik a táncház. Házigazdák: Ádám Julcsi és Melles Endre. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes.

KÖNYVTÁR

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban szerdán 16 órától Meseklub az I-IV. osztályosoknak, február 27-én, csütörtökön 16 órától az óvodásoknak. Téma: A csodafurulya című mese bemutatása, drámajátékok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük