Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZILVESZTER

* December 31-én este Sepsiszentgyörgy főterén 23 órától a hangulatról a Popas Band gondoskodik, akiket Románia egyik legismertebb coverband-zenekaraként tartanak számon. Romániai idő szerint pontban éjfélkor kerül sor az első, újévet köszöntő tűzijátékra. Ezt követően a Mobilmánia koncertezik, felcsendülnek örökzöld P. Mobil-, Tunyogi Rock Band- és Piramis-dalok is. Magyarországi idő szerinti éjfélkor újabb tűzijáték lesz, majd folytatódik a Mobilmánia-koncert.

* A kézdivásárhelyi színház szilveszteri előadása Paul Pörtner Hajmeresztő című darabja lesz a Vigadó Művelődési Ház nagytermében, rendező: Barabás Árpád. Az előadás bemutatója ma 18 órától.

HITÉLET

Sepsiszentgyörgyön a Krisztus Király plébánia altemplomában imában és böjtben tartják a szilvesztert. A program ma 21 órakor kezdődik és reggel 7 óráig tart. Hívnak és várnak mindenkit, aki az Úr jelenlétében szeretné tölteni ezt az éjszakát.

MŰVÉSZ MOZI

December 31-én, kedden, január 1-jén, szerdán és január 2-án, csütörtökön a mozi zárva lesz!

OPERETT-GÁLA

A kolozsvári Operettissimo Együttes Mi, muzsikus lelkek című újévi, kétrészes operettgálája a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében január 10-én 19 órától kezdődik. Belépő: 35 lej.

KABARÉ

* Január 11-én, szombaton 17 és este 20 órától a marosvásárhelyi Gruppen-Hecc kabarétársulat a Vigadó Művelődési Házban mutatja be Ma jó a medvem! című zenés előadását.

* A csíkszentgyörgyi Székely Góbék Kalamajka a köbön 3. című előadásukat január 17-én, pénteken 17 és 20 órai kezdettel mutatják be a kovásznai művelődési központ színpadán (jegyár: 25 lej); Sepsiszentgyörgyön január 25-én 17 és 20 órától játszanak (jegyek a sepsiszentgyörgyi Andrei Mureșanu Színház pénztáránál kaphatóak keddtől péntekig 16–18 óráig).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük