Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16.30 Egy kutya négy útja (am. családi film, m. sz.); 17.00 A művészet templomai – Raffaello: A festőfejedelem (ol. ismeretterjesztő film); 18.30 Csekély esély (am. vígjáték, m. sz.); 18.45 Ifjúság (ol.–svájci–ang.–fr. filmdráma); 20.45 Sötét zsaruk a Föld körül (am. akció–vígjáték, sci–fi); 21.00 Gyerekjáték (am. akcióthriller, krimi)

Hirdetés
Hirdetés

MŰHELYMUNKA

 A Kovászna Megyei Művelődési Központ, Kovászna Megye Tanácsa és a Csutak Vilmos Pedagógusok Háza közös szervezésében idén július 1–5. között immáron tizennegyedik alkalommal kerül megszervezésre Csernátonban a Módszertani kézműves és néptánc műhelymunka.

A tábor ideje alatt a táncokat és azok módszertanát Both József táncszakelőadó és Both Zsuzsa szakirányító oktatják, a kézműves foglalkozás Kolozsi Ildikó és Szász Etelka szakoktatók vezetésével zajlik majd. Az ötnapos műhelymunka során előadásokban sem lesz hiány, ma Haszmann Pál csernátoni helytörténész Jelképtárunk címmel nyújt ismeretterjesztést.

KÖNYVAJÁNLÓ

A wmn.hu oldal szerkesztője, Both Gabi író, újságíró az idei a 90. Ünnepi Könyvétre és a 18. Gyerekirodalmi Napokra megjelent magyar gyerekirodalmi műveket vette szemügyre. Új sorozatunkban ezekből szemelgetünk, remélve, hogy felkeltjük vele ifjú olvasóink, illetve szüleik figyelmét.

Marék Veronika: Alfa bácsi titkai

„Bár a kötet meséi már évtizedekkel korábban megjelentek különböző kiadványokban, most a Pagony kiadó új köntösbe öltöztette Marék Veronika bölcs, humoros meséit, melyek a mai gyerekeknek is ugyanolyan izgalmasak, mint a régieknek. Semmit nem veszítettek aktualitásukból, és ehhez Baranyai B. András retró hangulatú illusztrációi is hozzájárulnak.”  (folytatjuk)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük