Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

TÁNCSZÍNHÁZ

Az M Studio meghívására két előadással érkezett Sepsiszentgyörgyre Magyarország legrégebbi, jelenleg is egyik leginnovatívabb táncszínháza. A Közép-Európa Táncszínház ma 19 órától az Eryk Makohon által rendezett Poly című előadást játssza a Háromszék Táncstúdióban. Az előadásokra érvényesek a Tamási Áron Színház bérletei, jegyek elővételben a központi jegyirodában és a biletmaster.ro oldalon kaphatók.

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében Henrik Ibsen A társadalom támaszai (rendező: Botos Bálint) című előadás tekinthető meg.

KÖNYVBEMUTATÓ

Holnap 18 órakor, a Vadon Egyesület szervezésében a sepsiszentgyörgyi Bene-házban bemutatják Székely Árpád Erdélyi-Alpok 3. (Dél-erdélyi épített örökség) című kötetét.

NYITOTT AKADÉMIA

Holnap 19 órától a Nyitott Akadémia sorozatban dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetője tart előadást a Vigadó Művelődési Házban Önelfogadás, önszeretet, öngyógyítás a gyakorlatban címmel.

ZENEAUDÍCIÓ

Holnap 20 órától Rahmanyinov 3. zongoraversenye hallgatható meg Makkai Zoltán magyarázataival a sepsiszentgyörgyi Tein teaházban. Belépő 8 lej.

HÚSVÉTI TOJÁSÍRÁS

Idén a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete és a kovásznai művelődési ház partnerségben szervezi a hagyományos húsvéti tojásírást holnap 16 és 19 óra között a művelődési ház zsebtermében.

BÁBSZÍNHÁZ

Holnap 10 és 12 órától a kovásznai művelődési központban a marosvásárhelyi Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház Csipkerózsika című, négy éven felülieknek és felnőtteknek is ajánlott előadására kerül sor. Rendezte, a szöveget és a zenét írta: Király István, díszlet, jelmez: Szélyes Andrea.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük