Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ritmus és cipők

Ritmus és cipők Kultúra

Nem mindennapi tánccsemegét ajánlanak az idei Szent György Napok. A televízióban ugyanis sokszor csodálhatjuk a pergő lábú ír táncosokat vagy a nagy klasszikusokat, mint Fred Astaire vagy Gene Kelly, élőben azonban viszonylag ritkán találkozhatunk színvonalas sztepptánc produkcióval.

A debreceni Rhythm and Shoes Dance Club kiváló táncosai magas technikai tudásukkal feledhetetlen élményt nyújtanak. Az előadók mind a klasszikus amerikai sztepptánc, mind az ír sztepptánc világának csodálatos koreográfiái által kalauzolják el a közönséget az 1920-as, 1930-as évek Amerikájába, illetve ismertetik meg nézőikkel a rafinált ír tánclépések ritmusgazdag világát.

Hirdetés
Hirdetés

Ez egy egyedülálló show-műsor, amelyben együtt látható a klasszikus amerikai és az ír sztepptánc. Az előadók nem csak neves magyarországi fesztiválokon szerepeltek már nagy sikerrel, hanem számos sikeres külföldi vendégszereplésen is részt vettek.

Az előadásra április 26-án, pénteken 19 órától kerül sor a Tamási Áron Színházban. A teljes árú jegy 30 lejbe, a kedvezményes 15 lejbe kerül. Jegyet váltani a sepsiszentgyörgyi Városi Jegyirodában (nyitva tartás hétköznap 9-től 16 óráig, pénteken 9-től 14 óráig) és a biletmaster.ro honlapon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük