Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MIKULÁS A MŰVÉSZ MOZIBAN

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház és a Művész Mozi by Cityplex MikulásMozi címmel nyílt napot szervez a moziban ma, december 5-én. A rendezvény célja, hogy különleges mozis élményben legyen részük a kicsiknek Mikulás ünnepén, és barátságos környezetben ismerkedjenek a filmszínház világával. A program részeként levetítik a népszerű Boxi mesék animációs film epizódjaiból összeállított válogatást. Ugyanakkor lehetőség nyílik a vetítőszoba látogatására, valamint az apró ajándékokat osztó Mikulás is megjelenik majd. Javasolt korosztály: 4–10 év. Az egyórás program ma 18 órától kezdődik a Művész Moziban. A részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért előzetes jelentkezés szükséges. További tájékoztatást kérni lehet a Művész Mozinál (Kőrösi Csoma Sándor u., 10. sz.), vagy a 0787.526.102-as telefonszámon.

TORTOMA ÖNKÉPZŐKÖR (534.)

December 6-án, kedden 19 órától a Baróti Művelődési Ház Bodosi Dániel-termében, A székelyföldi sajtó jelene és jövője címmel kerekasztal-beszélgetést tartanak a Székelyföldi Magyar Újságírók Egyesülete képviselőivel. A találkozón bemutatják tíz ország magyar újságírói által írt, az egyesület által kiadott könyveket: Gúnyhatár Léphaft karikatúrák körülírva (2021), Múltból jövendőt Történelem hazulról (2021) és Kárpátországi téridő. Nagyjaink Szent Istvántól Kányádi Sándorig (2022). Meghívottak: Galbács Pál, Schaffhauser Ildikó és Szekeres Attila. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

KÖNYVBEMUTATÓ

Száva Csanád író Kevin és a bűvös malom című gyermekirodalmi kötetét mutatják be december 6-án, kedden 17 órától a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében. A szerzővel és Dávid-Kátai Eszterrel, a kötet sepsiszentgyörgyi illusztrátorával Tamás Dénes író beszélget. A kötet a helyszínen megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük