Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

* Ma és holnap 19 órától a Kamarateremben, az idei évadban először tekinthető meg a Tamási Áron Színház Kártyások című előadása. Rendező: Zakariás Zalán.

* Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban a romeo@julia.com című előadását játssza az M Stúdió Mozgásszínház. Koncepció, koreográfia: @Fren_ Ák. Jegyek kaphatók a központi jegyirodában és a www.biletmaster.ro oldalon.

HÁROMSZÉK TÁNCEGYÜTTES

A hónap végén hétállomásos turnéra indul a Háromszék Táncegyüttes az Átöltözés című néptánc-színházi produkcióval, valamint a Világhírű Redever című gyermekelőadással. Szeptember 26. – október 4. között négy erdélyi és három magyarországi településen mutatkoznak be, többek között Marosvásárhelyen, a Nemzeti Színház Nagytermében, valamint Nyárádszeredában és Szászrégenben. Az együttes Kolozsváron részt vesz a 18. Kolozsvári Népzene- és Néptánctalálkozón, ahol háromszor lépnek színpadra a Diákművelődési Házban. A turné második felében átlépik az országhatárt, Tiszakécskén, Orosházán és Lajosmizsén vendégszerepelnek az említett előadásokkal. A tíznapos körút folyamán 7 különböző városban összesen 10 alkalommal lépnek közönség elé. A turné megvalósítását a Bethlen Gábor Alap és a Csoóri Sándor Alap támogatja.

Turnéprogram:

Szeptember 26. (hétfő), 19:00 – Átöltözés: Marosvásárhely, Nemzeti Színház nagyterme; szeptember 27. (kedd), 11:00 – Világhírű Redever: Nyárádszereda, Művelődési Ház; szeptember 28. (szerda), 19:00 – Átöltözés: Szászrégen, Eugen Nicoară Művelődési Ház; szeptember 29. (csütörtök), 19:00 – Átöltözés: Kolozsvár, Diákművelődési Ház (18. Kolozsvári Népzene- és Néptánctalálkozó); szeptember 30. (péntek), 10:00 és 12:00 – Világhírű Redever: Kolozsvár, Diákművelődési Ház (18. Kolozsvári Népzene- és Néptánctalálkozó); október 2. (vasárnap), 19:00 – Átöltözés: Tiszakécske, Arany János Művelődési Központ; október 3. (hétfő), 10:30 és 14:00 – Világhírű Redever: Orosháza, Petőfi Művelődési Központ; október 4. (kedd), 18:00- Világhírű Redever: Lajosmizse Város Művelődési Háza és Könyvtára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük