Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Sonic, a sündisznó 2. (rom. besz. am. kalandfilm), 16:30 A kuflik és az Akármi (magy. animációs film), 18:00 Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai (am. fantasy), 18:30 Külön falka (magy.–szl. filmdráma), 20:30 Nyughatatlanok (fr.–bel.–lux. filmdráma), 20:45 Az elveszett város (am. romantikus akció–vígjáték).

HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS

* Április 15-én, pénteken 12 órától a szörcsei imaházban az I–VIII. osztályos diákokat várják hagyományos tojásírásra Kovács Erzsébet vezetésével

* Április 15-én, pénteken 17 órától, az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete hagyományos tojásírásra hívja az érdeklődőket a csernátoni Haszmann Pál Múzeumba. Az érdeklődők vigyenek magukkal főtt vagy kifújt tojást.

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától a társulat a nagyteremben (színpadra épített nézőtér) Maria Wojtyszko Sam, avagy felkészülés a családi életre című előadását játssza. Rendező: Bocsárdi László.

* A Cimborák Bábszínház április 21-én, csütörtökön és április 22-én, pénteken 20 óra 51 perctől a Részeg halottakat nem szolgálunk ki! című, Örkény István egyperces novelláiból készült kirakat-előadás játssza a 14 éven felüli nézőknek! Helyszín: Szabadság tér, a Tamási Áron Színház kirakata. Az előadásokra a helyek száma korlátozott, ajánlott mielőbb jegyet foglalni a 0755.335.400-as telefonszámon, Csüdöm Eszternél.

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház A fehér macskahercegnő (ajánlott életkor: 3+) című bábjátékát április 19-én, kedden és április 20-án, szerdán 18 órától játssza a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. Helyfoglalás a 0755.335.400-as telefonszámon.

KONCERT

Szombaton 20 órától a sepsiszentgyörgyi Szimplában tartja lemezbemutató koncertjét a Bordó Sárkány zenekar.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük