Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16:00 A kuflik és az Akármi, magyar animációs családi, 16:30 Pirula, panda, r. b. am.-kan., 3D-s, animációs kaland, 17:30 Batman, r. f. am. krimi-dráma, akció, 18:30 Anya, r. f. sp.-fr. dráma, thriller, 20:45 Truman, r. f. sp. dráma, vígjáték, 21:00 Morbius, m. b. am. akció-horror, sci-fi.

NEMZETI EST

Ma 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadóban, a Zöld Nap Egyesület szervezésében tartják az év első örmény nemzeti estjét.

FILM ÉS MÉDIA NAPOK

Április 7-e és 9-e között második alkalommal szervezi meg a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Film és Média Intézete a BBTE Film és Média Napokat. Olyan rangos alkotókkal lesz beszélgetést, mint Groșan Cristina filmrendező, a BBTE Színház és Film Kar volt hallgatója, Biró Boróka operatőr, Reisz Gábor filmrendező és forgatókönyvíró, Csoma Sándor filmrendező. A rendezvény élőben követhető (www.facebook.com/bbtefilm).

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától az M Studio mozgásszínház a Pappa mia!, április 8-án 19 órától az Are we human or are we dancers? című előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes A világhírű Redever című előadásával holnap 11 órától Nagyajtán a művelődési házban (jegyek a helyszínen válthatók); április 8-án, pénteken 10 és 12 órától Baróton, a művelődési Ház nagytermében vendégszerepel (jegyek a helyszínen vásárolhatók 10–16 óráig vagy előadás előtt egy órával, helyfoglalás a 0740 780 353-as telefonon).

GITÁRKONCERT

Április 7-én, csütörtökön 18 órától az Árkosi Kulturális Központban rendkívüli gitárkoncerten fellép az Alexandra Petrișor és Dragoș Horghidan alkotta Duo Kitharsis. Egy jegy ára 20 lej. Jegyeket előre is lehet vásárolni a központ székhelyén (Olt u. 6.) naponta 9–15 óráig (telefon: 0267.373.651).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük