Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A természet több arca

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület június elején tizenharmadik alkalommal hirdette meg az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát, A természet több arca címmel. A nyertes alkotásokból 2022-es, forgatható falinaptár készül.

A fotópályázat célja, hogy a versenyzők a fényképezőgép lencséjén keresztül is megfigyeljék környezetüket, megismerjék az állat- és növényvilágot, és mindez ösztönözze őket a természeti és az épített környezet megóvására, védelmére. Olyan felvételeket is várnak, amelyek személyes élményeket, cselekedeteket mutatnak be a mindennapi életből, hiszen minden a kis lépésekkel kezdődik.

Beküldési határidő augusztus 15-e, a verseny lezárulta után 4 fős szak-avatott zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról. A képek (pályázónként max. 3 db) kizárólag elektronikus úton (minimális felbontás 1280×720), e-mailben küldhetők be az office@zoldnap.info címre.

Hirdetés
Hirdetés

Részt vehet kortól és lakóhelytől függetlenül bárki, aki a feltételeket elfogadja. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával nevezhet, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát. A pályázatnak tartalmaznia kell a beküldő adatait: név, cím, telefonszám. A kiíráshoz nem illő képeket kizárják a pályázatból.

 


A legjobb fotók készítőit névre szóló oklevéllel és díjakkal jutalmazzák, a versenyzők eddig beküldött felvételei megtekinthetők az egyesület Facebook-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük