Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtökön: 16.45 A diótörő és a négy birodalom; 17.00 A Grincs; 18.45 Hidegháború; 18.45 Álommeló; 20.30 Örök tél; 20.45 Aquaman.

 

ÜNNEPVÁRÁS

* A sepsiszentgyörgyi karácsonyi vásárban ma 11.30-tól a Székely Mikó Kollégium tanulóinak előadása; 12 órától a Mikes Kelemen Elméleti Líceum kórusa; 13 órától Folker – vásári zene; 16 órától István Ildikó és a Folker együttes koncertje; 16.55-től Classical Singers – Flashmob; 17 órától a Plugor Sándor Művészeti Líceum DóReMi Gyermekkórusa; 17.15-től a Canticum énekegyüttes; 17.30-tól a Plugor Sándor Művészeti Líceum Campanella gyermekkórusa; 17.55-től a Plugor Sándor Művészeti Líceum fúvóskvintettje – Toronyzene; 18 órától Snaps Vocal Band-koncert; 19 órától Kaj Betti & Melodio-koncert.

* A kézdivásárhelyi sportcsarnok előtti téren ma és holnap 17–20 óráig tart nyitva a karácsonyi gyermekváros.

* Ma 19 órától a jótékonysági est Vigadóban– a Szeretet Iskola előadása. Adományjegy: 10 lej.

 

BÁBSZÍNHÁZ

A Cimborák Bábszínház december 20-án 17 órától játssza Az Ég ölelkezett ím akkor a Földdel… című előadását.

 

KÖNYVTÁRI HÍREK

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban ma az óvodásoknak szóló téma: Miló a könyvtárban – meseolvasás, karácsony témával logikai és érzékfejlesztő játékok.

 

TÁRLAT

* A MOHOS FOTÓKLUB éves tárlatát ma 18 órakor nyitják meg a Köntés Galériában.

* A Lábas Házban csütörtökön 17 órától képzőművészeti foglalkozás Nicu Barb meghívottal.

 

ELŐADÁS

Dr. Reisinger János ma 18 órától S tulajdonképpen mi a boldogság? Hisz minden ember azt másban leli – Petőfi Sándor hét éve a magyar költészetben címmel a költő ismert és kevéssé ismert műveit idézi fel a hallgatóság előtt a megyei könyvtár Gábor Áron-termében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük