Felhívás!

RÖVIDEN

Hídfőnek ütközött és felborult
Szerda délelőtt fél 11 körül értesítették a rendőrséget a 112-es segélyhívó számon, hogy a 121C jelzésű megyei úton, Sugásfürdő közelében sérüléssel járó közúti baleset történt. A helyszínelők megállapították, hogy egy 26 éves férfi, miközben kisteherautót vezetett, elveszítette az uralmát a jármű fölött, egy hídfőnek ütközött, majd az úttestet elhagyva felborult. Az eset nyomán a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, orvosi ellátás céljából kórházba szállították. A férfit megszondáztatták, a teszt negatív eredményt hozott, majd vért vettek tőle az alkoholszint megállapítása érdekében. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indult eljárás – közölte a Kovászna megyei rendőr-főkapitányság. (fá) 

Rendkívüli tanácsülés
Hivatalosan kérte a sepsiszentgyörgyi tanács tegnapi ülésén elfogadott határozatával, hogy a decentralizáció folyamán a minisztérium alárendeltségéből a helyi hatóságok alárendeltségébe átkerülő sportigazgatóság Bánki Donát utcai épületeit és sportpályáit az állam közvagyonából a város közvagyonába vegyék át. A testület tudomásul vette, hogy Ambrus Zsombor RMDSZ-tanácsos lemondott mandátumáról, az RMDSZ-lista szerint elvileg a következő Keresztes László. Ugyanakkor kiigazították az Őrkőre tervezett ingatlanok építési, illetve a Mihai Viteazul Líceum felújítási munkálatainak terveit. 

Csökkent a kórházi beutalások száma
Jelentősen csökkent a koronavírusos esetek száma a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban, de az esetek súlyosak. András-Nagy Róbert igazgató sajtóértekezleten ismertette az elmúlt hét koronavírusos esetszámait, illetve a betegek állapotát. Mint mondta, jelenleg a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban 16 koronavírussal fertőzött beteg és 6 gyanús eset van ellátás alatt.
Intenzív terápián összesen 7 beteg fekszik, három gyanús beteg kritikus állapotban, illetve 4 bizonyítottan pozitív páciens szintén kritikus állapotban. (bi) 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.