Felhívás!

RÖVIDEN

Aszfaltoztak Zabolán
Végére értek a nemrég megkezdett, önerőből finanszírozott, egy kilométer hosszú aszfaltozásnak a zabolai Felszeg utcában – tájékoztatott Fejér Levente polgármester. Az aszfaltozást a sáncok kiásása, a közlekedési táblák elhelyezése, valamint az úttest lefestése követi. Ugyanakkor megkötötték a szerződést a Valdek kft.-vel a Szörcse és Telek közti 1330 méteres útszakasz aszfaltozására. 

Munkában a segélyszervezet
Vasárnap, június 21-én a délelőtti istentiszteletet követően, Bibarcfalván sor kerül a Bedő Csongor tűzkárosult számára épített ház átadására, mely esemény keretében a helyi református egyház, illetve a Gondviselés Segélyszervezet helyi képviselői beszámolnak a házépítés folyamatáról, valamint az e célból összegyűjtött adományok felhasználásának módjáról. Az unitárius egyház segélyszervezetének önkéntesei jövő héten rászoruló erdővidéki családoknak juttatnak adományokat. 

Kerékpár-szerelő állványt avatnak
Vasárnap kerékpár-szerelő állványt avatnak Baróton. Az állványt a városközpontban, a Memento kocsma teraszán állították fel a sepsiszentgyörgyi Vocalcycle műhely tulajdonosai. Ott a kerékpárjavításhoz szükséges legfontosabb eszközök is megtalálhatóak lesznek, bárki szabadon használhatja majd. Az eseményre 10 órakor biciklizők indulnak Sepsiszentgyörgyről, a Vocalcycle műhely elől. Kisgyermekes szülők 11.30-kor a Hatod tetőn csatlakozhatnak a kerékpározókhoz. További információk a 0756.581.667-es telefonszámon.

Segélycsomagok
A 2020/84-es Sürgősségi Kormányrendelet, valamint a 2020/118-as Prefektusi Rendelet értelmében tájékoztatják az érintetteket, hogy hétfőn elkezdődik a higiéniai termékeket tartalmazó segélycsomagok osztása, a POAD program keretében, –közölte a kézdivásárhelyi városháza. A higiéniai termékekből álló csomagokat a súlyos, illetve előrehaladott besorolással rendelkező fogyatékkal élő személyek vehetik át a kézdivásárhelyi Szociális Kantin székhelyén, a Kanta utca 8. szám alatt, hétköznapokon 10–13 óra között, a személyazonossági igazolványuk és a fogyatékossági besorolást igazoló bizonylatuk másolata alapján. A csomagokat a készlet erejéig, az igénylés sorrendjében osztják.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.