Felhívás!

Pszichiátrián a fenyegető

Pszichiátrián a fenyegető Kovászna megye

Hétfő délután Kézdivásárhely nyugalmas életére nem jellemző hír pezsdítette fel a kedélyeket: egy férfi azzal fenyegette a Lukoil töltőállomás munkatársait, hogy felrobbantja autóját. Az már viszont jellemzőbb térségünkre, hogy nagy konkrétumok azóta sem derültek ki az ügy kapcsán.

A rendőrség szűkszavú közleményben tudósított tegnap: „Folyó év szeptember 20-án 16:30 körül értesítették a kézdivásárhelyi rendőrséget, hogy egy férfi fenyegeti az üzemanyagtöltő-állomás munkatársait. Az értesítést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol azonosították a férfit, mozgásképtelenné tették, és a kapitányságra vitték. Később orvosi kivizsgálás után a pszichiátriai osztályra került”.

Próbálkoztunk kérdéseinkkel az érintett töltőállomás munkatársainál, azok azonban elutasítottak, mondván, „a főnökség nem engedi, hogy nyilatkozzunk, és kérjük, magánterületről lévén szó, fényképeket se készítsenek, illetve publikáljanak”. Mivel a Lukoil benzinkúthoz eléggé közel fekszik a Mol töltőállomás, gondoltuk, őket is mozgósították a rendőrök, mit kell tenni egy esetleges robbanás esetén. „Itt nem járt rendőr, sem senki, sem tegnap, sem ma. Hallottunk az esetről, de a mi munkánk ugyanúgy ment tovább, mint addig” – mondta kérdésünkre az egyik munkatársuk.

Hogy valóban volt-e bomba az autóban, illetve a férfi mit szeretett volna ezzel elérni, valamint miért szállt ki több egység is a helyszínre, sajnos nem derült ki. Meg nem erősített információink szerint egy brassói férfi a tettes, olasz rendszámú autóval érkezett. Pár hete vagy hónapja egy környékbeli szállodánál is megjelent egy fegyvernek látszó eszközzel, és medvét akart lőni – így mesélték nem hatósági forrásaink. A töltőállomás munkatársainak pedig azt mondta: „nagyon sajnálom, mindenki meg fog halni, mert felrobbantom az autómat”. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások