A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Nem lesz több kátyú

Nem lesz több kátyú Kovászna megye

Aszfaltozzák Baróton a Kossuth Lajos utcát. A dolog majdhogynem szenzációszámba megy, hiszen erre az útszakaszra– márpedig ez a város fő ütőere – évtizedek óta nem került összefüggő aszfaltréteg, korábban mindig csak foltozták, a kátyúk pedig néhány hónap elteltével ugyanúgy kiújultak.

Nemrég, a városi tanácsülésen mondta Lázár-Kiss Barna polgármester, hogy ez az aszfaltozás mint­egy 250 ezer lejbe kerül, az aszfaltréteg hat, az Eminescu utca és a baptista templom közötti szakaszon pedig hat és fél méter széles lesz.

Kedden délután pont az utóbbi környékén dolgoztak a megyei útügy munkásai, egy sávban már le volt öntve az új aszfalt, a város bejáratától a kultúrotthonig.

A Kossuth utca hosszában átszeli Barótot, érdekessége viszont, hogy egyik fele, az, amelyiket most aszfaltozzák, községi út, épp nemrég minősítették azzá, az alsó fele pedig megyei út. A megyéhez tartozó szakasz felújítására is van remény, azt egy pályázat keretében modernizálnák az Olasztelek felé tartó főúttal egyetemben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. november 23., 19:43
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Egy dr-ot leaszfaltoztak es kijelentik h nem lessz tobb katyu tiszta szegyen a viz utca ugynez ki h egyik katyut kikeruljuk es 2be belemegyunk s ne is beszelve a sar rol !!!