Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Mezei János mondjon le!

Mezei János mondjon le! Kovászna megye

Csak azért vagyunk ilyen sokan, hogy felmutassuk, hogy egységes álláspontot képviselünk – magyarázták a Magyar Polgári Párt (MPP) képviselői tegnapi sajtóértekezletükön, amikor az újság­írók­nak nehezükre esett olyan fotót készíteniük, hogy mindannyian beleférjenek. Az MPP helyi vezetői kiállnak Kulcsár-Terza József parlamenti képviselő mellett, és az közös kívánságuk, hogy a párt országos elnöke, Mezei János azonnali hatállyal mondjon le.

Benkő Árpád megyei elnökségi tag, Nagy Gábor sepsiszentgyörgyi elnök, Csáki Attila megyei elnök, Pethő István választmányi elnök, Román Attila erdővidéki elnök, Szigethy Kálmán kézdiszéki elnök azt mondja: véget kell vetni a sorozatos kizárásoknak, a vezető tisztségviselők megfélemlítésének.

Hirdetés
Hirdetés

Erőszakos hatalomátvétel, felelőtlenség, nyomásgyakorlás, szabálytalanság, tiszteletlenség, sorolta Csáki Attila a jelzőket, aki a „demokrácia megcsúfolásának” nevezte a pártvezetés Mezei-féle módját, és kijelentette: a megoldás legegyszerűbb módja az lenne, ha Mezei lemondana. Elismerték: ha ezt mégsem teszi, akkor nehéz lesz fellépni az elnök ellen, mert őt csak a kongresszus válthatja le, azt pedig a Mezei által dominált elnökség és választmány vagy a tagság tíz százaléka hívhatja össze. Ez utóbbira – elvben – lehetőséget biztosít az alapszabály, ám „Mezeit a tények nem zavarják”, így erősen kérdéses lenne, hogy ki számít tagnak, és ki nem.

Benkő Árpád azt rótta fel Mezeinek, hogy vezetése alatt az MPP „letért az eredeti útról”, amely az autonómiaküzdelmet tűzte zászlajára, márpedig Mezei, mióta elnök, „egy szót sem ejtett erről”.
Nagy Gábor szerint Mezei RMDSZ-bérenceknek nevezi őket, de „ez is olyan hazugság, mint a többi”. Az MPP háromszéki vezetői egyöntetűen lemondásra szólították fel Mezei Jánost. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. november 12., 4:08
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Mezeinek tökéletesen igaza van,mert a birózsolt oldal egy eremdéesz bérenc társaság lett,biróval és kulcsárterzával az élen,akik a parlamenti székért feláldozták az mpp t. Milyen erőszakos hatalomátvételről van itt szó fiuk, és tisztességtelenek meg árulók ti lettetek akik a tagságot árultátok el, és ezért vagytok olyan sokan, hogy a két kezemen megszámolhatlak titeket. A tagság Bálinttal átment a néppártba, és ti önmagatokat fogjátok hamarosan felszámolni.

  • User
   Dátum: 2019. november 12., 15:04
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Akkor miért is összegezte elnök úr a hétvégi választásokat, úgy, hogy az eredmény az összefogás hiánya? Szóval ha Mezei összefog az OK., ha más (és eredmény is van), az nem kóser? Próbálom megérteni, de nagyon nem megy.

 • User
  Dátum: 2019. november 12., 7:24
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ez is 1 párt sok ingyenélővel! Sok középkorú politikusról azt gondoltam, h a szülei tartják el, h tudjanak politizálni erre fel zsíros munkahelyeken mutatkoznak néha szájkarate után! Mpp19- udmr 1 hijján 20!!!😁😁😁

 • User
  Dátum: 2019. november 12., 7:54
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Mezeit Szász Jenő és a román”szeku”irányítja,ő azt csinál,amit azok mondanak.A fő cél: szétverni a magyarságot,elsősorban az RMDSZ-t. Közel sem az MPP érdekeit szolgálja,már lassan nincs akitől “megszabaduljon”.