Felhívás!

Mehet tovább a munka

Mehet tovább a munka Kovászna megye

Pénteken, május 31-én tartotta májusi soros ülését Barót város tanácsa. A polgármester hiányában tartott ülést a város alpolgármestere, Szakács László vezette.

Az első két napirendi pontban zárszámadásokat hagytak jóvá, utána négy napirendi pont is a városnak a megye által kiírt, vidéki fejlesztéseket célzó programjaihoz való társulását célozta. Az ülésen nem derült ki egyértelműen, hogy például az iskolák fejlesztésére adott pénzből egészen pontosan mit is javítanak, az alpolgármester azt mondta, még egyeztetniük kell az iskolák vezetőségével, a polgármester majd beszámol a fejleményekről. A napirendi pontokat egyöntetűen megszavazták.

A különfélék címszó alatt a tanácsosok különböző, fontosabb városi munkálatok helyzetéről faggatták az alpolgármestert, akinek válaszaiból kiderült, hogy a munkálatokat végző cég felé nemrég fizették ki a számlákat, így nincs semmi akadálya annak, hogy a felsőrákosi útfelújítás, a vízvezetés, illetve Baróton a Petőfi utcai híd építése folytatódjon. Kotecz Attila felsőrákosi tanácsos is megerősítette, hogy az elhangzottaknak megfelelően Felsőrákoson az építő cég dolgozik a hidakkal, a munkálatok haladnak, nem álltak le.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.