Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Közös jótettből ajándék

Közös jótettből ajándék Kovászna megye

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is tombolaárusításból származó bevételből örvendeztetne meg több száz rászoruló családot a Kovászna Megyei Vöröskereszt. A tartós élelmiszerekből álló csomagokat karácsonyig ki is osztják az önkéntesek.

A kitűzött 600-as célt az utóbbi években mindig sikerült teljesíteni (tavaly jócskán túlteljesíteni is), és ebben része volt mindenkinek, aki vett vagy nem vett tombolajegyet, illetve azoknak a vállalkozóknak, akik felajánlották a nyereményeket. Azért írjuk, hogy annak is része van az örömosztásban, aki nem vett jegyet, mert a tombolát áruló önkéntesek elmondása szerint sokan nem tartanak igényt a szelvényre, anélkül is adnak egy bizonyos összeget, csak mert a közös jócselekedethez hozzá akarnak járulni.
A nyeremények többnyire helyi vállalkozók adományából származnak (december 20-ig még lehet csatlakozni felajánlásokkal), így azok nagyon sokfélék, az ajándék­utalványoktól elkezdve a kozmetikumokig, almalétől a kézműves ékszerig, igen sokféle van közöttük.

 

Hirdetés
Hirdetés

Tombolajegyet december 20-ig délutánonként 16–20 óra között a Sugás áruház bejáratánál lehet venni 10 lejért, a sorsolás december 27-én a Sepsi Rádió stúdiójában, élő közvetítésben lesz megtartva.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük