A honlap többnyire a Kovászna megyében megjelenő Székely Hírmondó napilap írásait jeleníti meg, de csak részben azonos annak tartalmával.

Hétvégi rablások

Hétvégi rablások Kovászna megye

Hétvégén két rablást is jelentettek megyénk területéről, ám mint utólag kiderült, az egyik incidens csupán két részeg férfi dulakodására vezethető vissza – derült ki faggatózásunkra a megyei rendőrségen.

Hétvégén Gelencéről értesítettek, hogy egy embert leütöttek és kiraboltak, illetve Szentivánlaborfalván is rablás áldozatává vált egy lakos. Nicoleta Marin, a megyei rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, április 7-én valóban riasztották Gelencéről az egyenruhásokat. Az áldozatot állítása szerint, előző este az utcán kirabolták. A kihallgatás során kiderült, hogy a panaszos egy cimborájával italozott, és miután felöntöttek a garatra, a hazafele vezető úton összeszólalkoztak. Az áldozat végül elismerte, hogy valószínűleg a dulakodás során esett ki zsebéből a pénztárcája és a mobiltelefonja, ezt vitte magával a bepanaszolt férfi.

Vasárnap Szentivánlaborfalváról nyújtottak be panaszt a rendőrségre, mivel feltehetőleg március 15-e után valamikor ismeretlen tettesek behatoltak egy, az említett településen lévő házba, és innen különféle – főképpen elektronikus: láncfűrész, kaszálógép, flex és egyéb – javakat loptak el, körülbelül 1300 lej értékben.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.