Felhívás!

FRISSÍTVE: Halálos baleset történt Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felőli kijáratánál

FRISSÍTVE: Halálos baleset történt Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felőli kijáratánál Kovászna megye

Két autó ütközött össze csütörtökön a 12-es országúton, Sepsiszentgyörgy Csíkszereda felé vezető kijáratánál. A baleset nyomán egy nő életét vesztette.

A Kovászna megyei katasztrófavédelmi felügyelőség közleménye szerint a helyszínre két mentőegység szállt ki, akik egy személyt az egyik autóba szorulva, holtan találták meg.

Egy személyt a helyszínen elláttak, a kórházba szállítást megtagadta, egy másik személyt a sepsiszentgyörgyi kórház sürgősségi osztályára szállítottak.

Egy szemtanú elmondása szerint az elhunyt nővel egy gyerek is utazott, a baleset pedig a Lukoil benzínkút mellett történt.

FRISSÍTÉS: Részleteket közölt a rendőrség

A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben egy teherautó és egy személygépkocsi volt érintett, az autóban egy 5 éves kiskorú is utazott, aki szintén megsérült, és kórházba kellett szállítani. Állapota egyelőre nem ismert.

A balesetről délután 3 óra körül értesítették a sepsiszentgyörgyi rendőrség munkatársait, a helyszíni nyomozás alapján a személygépkocsi sofőrje balra próbált kanyarodni, amikor oldalról beleütközött egy Csíkszereda felől közlekedő teherautó. A becsapódás nyomán az autó 33 éves sofőrje életét vesztette.

A rendőrök folytatják a nyomozást a baleset pontos körülményeinek megállapítása érdekében.

A helyszínen mostanra zavartalanul zajlik a forgalom.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. május 14., 19:14
  ÉRTÉKELÉS: 36

  Ott a sok török, román és stb nemzetiségű kamion megáll pihenozni meg vanoltatni de egyesek úgy állnak meg hogy félig ki kell gyere a forgalmi sávra mert nem látsz ki a rendőrség ha egy kicsit jobban vegezne a dolgát akkor ez a szerencsétlenség elkerülheto lehetet volna! Öszinte részvétem a családnak!!

  • User
   Dátum: 2020. május 15., 16:16
   ÉRTÉKELÉS: -1

   Teljes mértékben egyetértek azzal hogy sok kamion áll ott és ezáltal a kilátás majdnem lehetetlen de mégis hol álljanak meg? Az állomástól a vámig nincs ilyenre lehetőség. Viszont a nő telefonált vezetés közben ami korlátozza a figyelmét és így kihajtott a kamion sofőr elé. Részvétem a családnak és a kamion vezetőjének kitartást!

   • User
    Dátum: 2020. május 17., 20:15
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Valoszinu hogy az allo kamionok is takarjak a kilatasat, azonban telefonnal a kezedben meg nagyobb felelotlenseg vezetni probalni…

    Reszvet a csaladnak.

 • User
  Dátum: 2020. május 14., 20:27
  ÉRTÉKELÉS: 26

  Talán megelőzhető lenne a baleset ha a benzinkut környéki út nem lenne tele parkoló autokkal és ki is lehetne látni az úttestre,igy olyan mint az orosz rulett,megmaradok vagy sem.

 • User
  Dátum: 2020. május 18., 6:58
  ÉRTÉKELÉS: -2

  Nemcsak a kilátást akadályozó rossz kilátás , hanem a korlátozott sebesség be nem tartása a hiba . Ebben az esetben is túl gyorsan jőtt Csík felől az autó . 50 km/ óra sebességnél még le tudta volna fogni az autót ,még akkor is ha a másik nem adta meg az elsőbbséget . De legalább 90-100 kellett legyen a sebesség az ütkőzés erejét nézve . Kíváncsi volnék a kamera felvételére ami a vámmal szemben van .

 • User
  Dátum: 2020. május 18., 21:24
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Végre felfigyeltek és nincsenek parkoló autok a benzinkút kijáratánál ,hát csak remélni lehet hogy igy is marad.Sajnos áldozatok kellenek hogy észrevegyék a fejetlenséget.