Hirdetés
Hirdetés

Gyermekváros is lesz

Gyermekváros is lesz Kovászna megye

Pénteken 17 órakor ünnepélyes körülmények között kapcsolták fel Háromszék legszebb szabadidős területének, a kézdivásárhelyi Wegener-parknak a díszkivilágítását. Az eseményt előadásokkal tették ünnepélyesebbé.

A park fehér színű fényáradatát 17 órakor kapcsolták fel, a sétányokat, fedett pihenőket világító girlandokkal díszítette fel az Imre Attila és Lengyel Olivér által irányított csapat többnapos munka árán, míg a mesterséges dombon egy fénycsövekből összeállított szarvas által vontatott szán is helyet kapott, melyet Forró Béla, a Benji Állatvédő Egyesület Elnöke készített el egy hónap alatt.

Hirdetés
Hirdetés

A park szabadtéri színpadán a Wegener Pro Sanitate Alapítvány, a Zarah Moden és New Fashion készruhagyárak által támogatott kászonimpéri Szent Klára Gyermekotthon növendékei léptek fel, utánuk a Kelemen Kata tanítónő által vezetett Szeretetiskola tanulói mutattak be karácsonyváró műsort. A több száz érdeklődőt a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete és a 34. számú Gábor Áron Cserkészcsapat tagjai süteménnyel és teával kínálták meg.

A rendezvény végén Bakk Vitális Kinga, a két készruhagyár vezérigazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogy december 18–20. között gyermekváros üzemel a parkba, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A kászonimpéri gyerekek számára 18 órakor, a Zarak Kids székhelyén érkezett meg az alapítvány Mikulása. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük