Felhívás!

Brand a lelke mindennek

Brand a lelke mindennek Kovászna megye

Mivel a városfejlesztési stratégiában szerepel Kovászna város védjegyének a kialakítása, a napokban az önkormányzat a nyilvánossághoz fordult egy branddel kapcsolatos közvélemény-kutatás erejéig.

Gyerő József polgármester kérdésünkre elmondta, a védjegy azért szükséges, mert a továbbiakban azt a brandet (logót, szlogent) használnák a várost népszerűsítő anyagokon, pl. bögréken, szórólapokon, bemutató filmeken stb. Októberben már kaptak egy javaslatot, amikor is Herman Rosner turisztikai szakember az általa levédetett „Az ezer gyógyforrás üdülője” márkanevet ajánlotta a testületnek, de csak meghatározott időre, és természetesen pénz ellenében. A testület akkor csak meghallgatta a javaslatot, de nem döntött róla.
Most az önkormányzat egy kérdőívvel fordult a lakossághoz, amelyben arra keresik a választ, hogy egyáltalán a helyiek számára fontos-e a város védjegyének kialakítása, illetve milyennek képzelik el azt a brandet, ami Kovásznát és annak turisztikai adottságait képviseli. A javaslatokat magyar, román, angol vagy német nyelven várják március 1-ig a tourinfo@yahoo.com vagy a primar@primariacovasna.ro e-mail-címre. Ezeket közzéteszik, és szakmai zsűri bírálja el. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.