Felhívás!

Bertis-jutalomkártya igényelhető

Miután 10 évig a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA) kártyaprogramjának a legjelentősebb befizetői voltak, a nagy áruházláncokhoz hasonlóan a Bertis-üzletek is saját jutalomkártya-kibocsátásra vállalkoztak.

A részletekről Berszány Tibor cégtulajdonos tájékoztatta a médiát egy péntek délutáni, szentgyörgyi sajtótájékoztatón, ahol Bereczki Kinga, a HKA igazgatója is jelen volt. Bereczki Kinga elmondta, a közösségi kártya használata sikertörténet volt, melyhez a Bertis cég komoly partnerként nemcsak anyagiakkal, hanem idővel és energiával is hozzájárult.

A kártyahasználatnak köszönhető 1%-os utalások végösszege a cég részéről tíz év után 1.336.714 lej, ezt a HKA kiegészítette és 1.619.481 lej értékben fordította vissza a közösség javára ösztöndíjak, köztéri befektetések, illetve civil kezdeményezések és osztálykirándulások támogatásának formájában.

A Bertis-kártya felváltja ugyan az üzletlánc egységeiben a közösségi kártya használatát, de a cég továbbra is partnere marad a közösségi alapítványnak, biztosította Berszány Tibor Bereczki Kingát. A közösségi kártya használatban marad a többi társult tagnál, illetve új üzletek is csatlakoztak a rendszerhez (pl. a Csíki utcai Klass market), a Bani Marketben ismét használható egy év kihagyás után, szeptembertől a Bem-Balogh üzletben is bevezetik használatát.

A levásárolható jutalompontok gyűjtésére, bizonyos kedvezmények igénybevételére feljogosító hűségkártya előzetes regisztráció után mától igényelhető a Bertis üzletek kasszáinál.

A bejelentéssel egyidőben a Bertis saját húsfeldolgozójából származó három új terméket is piacra dobott, ezen túl az olívabogyós párizsi, a fűszeres hasrész (császárszalonna) és a bélszínes tekercs is megvásárolható az üzletekben. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.