Hirdetés
Hirdetés

Átadták a játszóteret

Átadták a játszóteret Kovászna megye

Tegnap adták át Kézdivásárhelyen, a Molnár Józsiás parkban található felújított játszóteret a kicsiknek. Ehhez kapcsolódóan tegnap és ma élményvonatozásra is lehetőségük adódott a gyermekeknek, a kisvasút a park és Fortyogófürdő között szállítja az érdeklődőket.

Hirdetés
Hirdetés

A Játszóteres Jancsika Kft. által felújított teret tegnap lakták be a kicsik és nagyok, az új játékelemek nagy érdeklődésnek örvendenek. Az önkormányzat folytatni kívánja a munkát, az egész Molnár Józsiás parkot új köntösbe akarják öltöztetni.

– Szeretnénk még idén befejezni a felújítást, újraaszfaltoznánk a jelenlegi sétányokat, valamint meg akarjuk nyitni a parkot a Molnár Józsiás utca felől, a régi kertészetnél. Ezt már régebb megtettük volna, de bürokratikus gondokba ütköztünk, telekkönyvi problémákkal álltunk szembe. Jelen pillanatban ezek tisztázásán dolgozunk – fejtette ki Bokor Tibor polgármester.

Amint az elöljáró elmondta, a városnak fontos a jövő, amit csak a gyermekeken keresztül lehet teremteni.
– Fontos, hogy a gyermekek, fiatalok jól érezzék magukat Kézdivásárhelyen. Egyrészt az óvodákban, iskolákban, líceumokban. Amellett nyilvánvaló, hogy szórakozási lehetőségeket is kell biztosítani – hangsúlyozta a polgármester, hozzátéve, hogy éppen ezért prioritásként kezelik az óvodák, iskolák felújítását, valamint az intézményeknek szánt új épületek létrehozását is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. június 8., 10:48
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Dicséretes,amit tettek,csak így tovább!De nem lenne bürokratikus például a Bujdosó felőli részen,a fák közt parkoló autók kitiltása.Időnként a Józsiás parkban 10-15 autó is parkol.A varjú szar meg annak szaga belepi a park nagy részét,de azt már megszokták az oda látogatók.