Felhívás!

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 11:00 Mancs őrjárat: A film (amerikai-kanadai animációs film, magyarul beszélő), 11:15 Hibás Ron (amerikai–angol animációs film, románul beszélő), 15:15 Dűne (amerikai–angol–magyar–kanadai sci-fi), 16:30 A farkas és az oroszlán (francia kalandfilm, románul beszélő), 18:00 Nincs idő meghalni – 007 (amerikai akció–thriller, magyarul beszélő), 18:30 Venom 2. – Vérontó (amerikai akció-horror).

 

KÖNYVTÁRLÁTOGATÁS

A Bod Péter Megyei Könyvtárba 12 év feletti olvasók a védettséget (oltottság, betegségen való átesés nem több mint 180 napja, negatív teszteredmény) igazoló tanúsítvánnyal léphetnek be. Ezek hiányában az olvasók telefonos vagy e-mailes egyeztetés alapján vehetik igénybe a könyvtár szolgáltatásait (kölcsönzés, visszavétel). Az előkészített olvasnivalókat és/vagy a visszahozott könyveket a könyvtár munkatársai előzetesen rögzített időpontban, a székhely hátsó bejárata előtti téren adják-veszik át. A telefonos igényléseket kedden 9 és 19, szerdától péntekig 9 és 17 óra és szombaton 9 és 13 óra között fogadják. Elérhetőségek: 0267.312.133, kolcsonzo@kmkt.ro. Katalógus: online.kmkt.ro

 

NÉPDALVETÉLKEDŐ

A magyar népdal és népköltészet hete tiszteletére a Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet és a Háromszéki Népfőiskola Egyesület népdalvetélkedőt hirdet Kézdivásárhelyen november 19-én. A rendezvényt 16.30-tól tartják az Erzsébet Teremben. Elemisták és 5–8. osztályos diákok jelentkezését várják november 10-ig.

 

ZENE

Október 29-én, pénteken kezdődik Sepsiszentgyörgyön az idei hangversenyévad, az első koncertet a Brassói Szimfonikus Zenekar adja. A hangversenyek helyszíne idén a Tamási Áron Színház nagyterme és a Krisztus király katolikus templom. Egy jegy ára 30 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej. A belépéshez kötelező az oltási igazolás, 72 óránál nem régebbi RT-PCR-teszt, 48 óránál nem régebbi hitelesített antigéngyorsteszt vagy védettséget igazoló irat felmutatása.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.