Hirdetés
Hirdetés

Pedagógusok és előadók jelentkezését várják

Pedagógusok és előadók jelentkezését várják Cseperedő

Fiatal pedagógusok és előadóművészek jelentkezhetnek arra a műhelymunkára, ahol Écsi Gyöngyi vezetésével a mesemondás rejtelmeibe nyerhetnek betekintést.

Hirdetés
Hirdetés

Écsi Gyöngyi felvidéki református lelkész, bábos mesemondó neve nem ismeretlen a sepsiszentgyörgyi bábszínházkedvelő közönségnek, hiszen több alkalommal vendégeskedett Háromszéken, a Szent György Napok alatt telt házas előadásokat tartott, mesetarisznyájában érdekes történetek lapulnak. Az október 21-én és 22-én sorra kerülő műhelyfoglalkozásra a pedagógusokat várja, ahol egyebek mellett szó lesz arról, hogyan és milyen típusú meséket mondhatnak, illetve olvashatnak a gyermekeknek. A mesék használatát illetően mi az, amire figyelni kell, illetve érdemes a pedagógusi pálya során. A fiatal előadóművészek számára október 23-án és 24-én 17-21 óra között tartják a foglalkozást. A Cimborák Bábszínház Kulturális és Ifjúsági Egyesület által szervezett mesemondó workshop helyszíne a Cimborák Bábszínház stúdióterme.

A részvételi szándékot legkésőbb október 17-ig kell jelezni a peterorsi27@gmail.com e-mailcímre küldött levélben (tartalma: teljes név, elérhetőségek, tanintézmény pontos neve, életkor, rövid motiváció). Részvételi díj: 80 lej. Écsi Gyöngyi 2000-ben Győrben a legjobb bábszínésznői díját kapta, 2003-ban Budapesten az elsőként kiosztott Michel Indali-díjjal, 2007-ben Pozsonyban a Mikola-díjjal jutalmazták. A projekt támogatója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük