Felhívás!

Röviden

Röviden Cseperedő

Ügyes kezek

A sepsiszentgyörgyi Tanulók Palotájának Ügyes Kezek nevű csoportja szeretettel vár minden olyan 6–18 év közötti iskolást, aki szereti kreatívan tölteni a szabadidejét. Tanulhatsz grafikát, dizájnt, divattervezést és dekoratív-művészetet. Fejlesztheted a kézügyességedet, a személyiségedet, de akár a művészeti egyetem felvételijére is felkészülhetsz. Érdekes dolgokat tanulhatsz, de a legjobb része az, hogy egymástól is okulhattok, mindezt szórakozva, baráti légkörben. A foglalkozás ingyenes. Ha úgy gondolod, hogy ez neked való hobby, kikapcsolódás, akkor itt a helyed, de siess, mert a helyek száma korlátozott! Légy te is tagja a kreatív csoportunknak! Várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. További információkért hívd Szabó Bernadettet a következő telefonszámon: 0751.857.757.

Országos versenyre készülnek

Háromszéki diákok is jelen lesznek az Őszirózsa Országos Népdalvetélkedőn, melyet a Temes megyei Újszentesen szerveznek október 20-25 között.

A rangos megmérettetésen azok képviselik megyénket, akik a Kézdivásárhelyen májusban megszervezett Háromszéki Népdalbarátok Megyei Vetélkedőjén az első helyen végeztek. Az elemi osztályosok közül Kocsis Tekla (Székely Mikó Kollégium), Finta Eszter Gyopár (Orbaitelek), Szöllősi Kriszta (Kézdiszentkereszt), Fülöp Zsolna (Kőrösi Csoma Sándor Líceum, Kovászna), a gimnazistáknál Balázs Gergő, Deák Anett és Sylvester Adrienn a Székely Mikó Kollégiumból, Opra Panna és Gáspár Henrietta Kézdiszentkeresztről, valamint Biszak Beáta (Molnár Józsiás Általános Iskola) és Pál Zsófia (Árkos) lesz jelen Újszentesen.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.