Felhívás!

A Berde Mózsa-kör újabb tanéve

Megkezdődött a Berde Mózsa-kör nyolcadik tanéve, az ingyenes foglalkozásokra október 21-ig lehet még jelentkezni. A délutáni tevékenységek során elsősorban a szerény anyagi körülmények között élő, nagycsaládból származó vagy egyéb társadalmi problémával küzdő gyerekek számára nyújt fejlődési lehetőséget.

A kör célja továbbra is, hogy a csonka családokban, árván, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeinek fejlesztése családias környezetben történjen.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is a tevékenységek között szerepelnek a hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, kézműves-, és mesés foglalkozások. Lesz drámapedagógiai foglalkozás az Osonó Színházműhellyel együttműködve, és múzeumpedagógiai tevékenység a Magma Kortárs Művészeti Kiállítótérrel közösen. A kulturális programokat egy kreatív irodalomismereti óra egészíti ki. A gyerekek a tanulmányi kirándulások alatt különböző kulturális intézményeket látogatnak meg, valamint a kétnapos Berde Mózsa táborban is részt vesznek.

A kör tevékenységei heti egy alkalommal, délutánonként zajlanak. A foglalkozások időtartama két óra, helyszín a Turulmadár Ifjúsági Iroda (Sepsiszentgyörgy, Consic épület). A Berde Mózsa körre vannak még szabad helyek, érdeklődni és jelentkezni a turuloffice@gmail.com címen, vagy a 0742.148.702-es telefonszámon lehet október 21-ig.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.