Hirdetés
Hirdetés

Mi lennénk a hibásak?

„Balázs Attila és tanácsos csapata, köszönjük, hogy megpróbáltátok a mondhatni lehetetlent, hiszen csak most vált nyilvánvalóvá, hogy mennyi tudathasadásos, talpnyaló, nemzetáruló fiatal, meg ostoba nyugdíjas él ebben a városban, akik mind egytől egyig megérdemlik nyomorú sorsukat” – ezt írja ki Facebook-oldalára az EMSZ egyik frontharcosa, Bende Róbert, és még nem észleltem sehol, hogy a pártja elhatárolódott volna tőle. Ezek szerint a leszerepelők Kézdivásárhely választópolgárainak közel háromnegyedét tudathasadásosnak, talpnyalónak, nemzetárulónak meg ostobának tartják.

Azok lennének ostobák, akik nem hitték el, hogy napelemparkot lehet telepíteni a szemétdombra? Azok lennének nemzetárulók, akik nem kértek a román pártokkal való háttéralkukból? Azok lennének talpnyalók, akik pecsétjüket a normalitásra ütötték? Azok lennének tudathasadásosak, aki reggel felébredve és hasukra ütve nem hitték magukat geológusnak?

Rendkívül aljas dolog lebarmozni az embereket csak azért, mert nem szavaztak rám, azaz rájuk kenni, hogy miért nem voltam képes megnyerni a választásokat. Nem a saját alkalmatlanságomban keresni az okát, hanem azt mondani: ostobák az emberek, mert nem hitték el a demagógiámat. Ez mennyire összeegyeztethető a tisztességgel, a korrektséggel, a józan gondolkodással vagy akár a vitézi értékrenddel? Jobb helyeken ilyenkor a vezérkar és a tanácsadói lesütött fejjel lemondanak, és háttérbe húzódnak, hogy egy új csapat próbálkozhasson következőkor.

A kézdivásárhelyi EMSZ-nél azonban másként van. Itt kizárólag a választópolgár lehet a hibás a saját kudarcukért, amiért a négy évvel ezelőtti eredményükhöz képest is alulteljesítettek. Értelmezésükben tehát mi tovább butultunk 2016 óta. Csak Bende Róbertnek, Balázs Attilának és csapatának intelligencia-szintje emelkedik egyre magasabbra…

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. október 1., 13:16
  ÉRTÉKELÉS: 19

  Ne foglalkozzatok velük , ezek soha az életben nem nyernek választást . Legalább most mindenki mgismerte őket . Kritikán aluli amit művelnek . Kár a nyomdafestéket pazarolni rájuk !

  • User
   Dátum: 2020. október 1., 23:08
   ÉRTÉKELÉS: 4

   A posztot és még egy hasonló hangneműt törölte. Pedig arról is szó volt, hogy jól megválogatta a szavait, és tudatosan írta amit írt, gondolom vállalva a következményeket. 🙂

 • User
  Dátum: 2020. október 1., 21:08
  ÉRTÉKELÉS: 20

  Te Róbert, te.
  Én csak azt nem értem, hogy ekkora üzlet emberként, hogy a fenébe tudsz ennyire le alacsonyodni, ilyen szintre, hogy több ezer emberről így és ilyen véleményt nyilvánosan írni. Tudom és mindenki tudja, hogy világ életedben nem voltál normális. Ezt most bizonyítottad is, ezzel se lenne semmi probléma, legfeljebb sajátmagaddal van problémád. Ez a kisebbségi komplexus amiben szenvedsz, úgy néz ki ki hat más szervedre is, és ne gondold, hogyha megmondod a magadét akkor kompenzálni fogja a kis p***öd. Érthetetlen számomra, hogy ennyire megtudja az embert bolonditani a politika. Itt már tényleg sok ami sok. És utolsó mondat, ha nem tetszik menjetek a nagynyavajátokba belé! (Z. E. K.)

 • User
  Dátum: 2020. október 2., 10:51
  ÉRTÉKELÉS: 27

  Ki ez a Bende Robert? Jo nagy arc lett hirtelen !!! Hatalmas komplexusa lehet szerencsetlennek. Csak “sajnalni” tudom. Ez egy fusztralt, boldogtalan ember. Ne nekunk ossza az eszt es minositgessen hanem surgosen menjen pszihologushoz. Az ilyen melyseges rosszindulat artalmas meg a kornyezetere is. Kivancsi lennek hogy sajat magat hogy jellemezne ? A leirasaibol mindenkepp felsobbrendunek kepzeli magat mindenki felett. Szegyelje magat!!! Ha helyeben lennek egy elnezo beirast azert betennek, meg akkor is ha nincs meggyozodve hogy tullott a celon. Legalabb ennyivel tartozik nekunk akik egy varosba lakunk ezzel a szemellyel . Ez mar nem politika amit irogat hanem sulyos ragalom!!!

 • User
  Dátum: 2020. október 2., 15:19
  ÉRTÉKELÉS: 9

  PeScula es csapata megerdemel egy gratulaciot.
  Ne busulj PeScula , ne hagyd magad, lehetsz hos es legenda, 1000 ev mulva is emlekezni fognak rad ha veletlenul befalazod magad. A legutolso teglat is berakod mert kozben a kurva politikan jar az agyad.
  Es uldogelsz a sotetben, nem tudod mi tortent,csak nyomogatod a varazspalcat (forditasban “a se apasa PeScula magica”)
  Mint Komuves Kelemen, csak ott a fehernep maradt belul. De ez a kis aprosag nem szamit, kellenek uj nepi hosok, Ludas Matyi a multe .