Felhívás!

Brüsszeli offenzíva

 

Brüsszel újabb és újabb támadást indít a normalitás és az európai értékek ellen. Ismét előkerült az EU-s források „jogállamisághoz” kötése, s azt is megtudtuk, hogy a kezdeményezők többek között a genderideológia agresszív kommandóinak igyekeznek megfelelni, amikor a jogállamiság kritériumait meghatározzák. Holott a társadalmat megosztó szexuális abnormalitásokhoz való állami viszonyulásnak nem sok köze van a témához. Vagy ha mégis, akkor inkább fordított irányból, mint ahogy Brüsszel elképzeli, hiszen inkább azon államok jogrendszerének megalapozottsága kérdéses, ahol engedélyezik vagy egyenesen propagálják a kisgyerekek nemváltó műtéteit, ahol már az óvodákba is betört a homoszexuális propaganda.

Előkerült – burkolt formában ugyan, de – a kvóta is, ami a legújabb terv szerint önkéntes lenne, de azokat az országokat, melyek nem akarnak a szétosztásban részt venni, szankcionálnák, igen körmönfontan. Hadd idézzem a kérdés egyik legavatottabb szakértőjét, Földi Lászlót. Az említett országok „kötelesek lennének szerepet vállalni a kiutasításban, és viselni ennek költségeit… Mégpedig Brüsszel kötelezné őket (minket), annyi elutasított kérelemmel rendelkező migránst hazatoloncolni, ahányat a kvóta értelmében át kellett volna vennünk… A kitoloncolás csak akkor működik, ha a migránsnak van útlevele, vagy bármilyen dokumentuma, amellyel igazolni tudja személyazonosságát és állampolgárságát. Ha ez megvan, a… hatóságok felveszik az adott állammal a kapcsolatot, és kérik az illegális bevándorló visszavételét. Jó esetben ez hónapokig, de egyes országok esetében évekig is eltart. Sok ország, pl. Pakisztán, Szomália, Kongói Demokratikus Köztársaság vissza sem veszi a kis csellengőket. Ergo ők maradnak, és továbbra is élelmezni kell őket, és persze fizetni a segélyt (ördögi kör).

Miközben a vak is látja, hogy az illegális bevándorlás tönkreteszi Európát, Brüsszel legfőbb célja, hogy nekünk is juttasson az „örömből”. Hadd éljünk mi is együtt olyanokkal, akik a befogadóktól várják az alkalmazkodást, akiknek vallása, életstílusa, alapvető erkölcsi normái egyszerűen összeegyeztethetetlenek a mieinkkel.

A 2022-es választás erről fog szólni. A Brüsszel-párti, nemzet- és Európa-ellenes ellenzék, valamint a nemzetépítő, az európai szellemiséget s az országot egyaránt védő kormány között fog a harc eldőlni. És a létünk lesz a tét.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.