Felhívás!

A polgármester pontosít

Sohasem voltam az ellen, hogy valaki egy demokratikus választáson jelöltesse magát polgármesternek, de álljon ki, és becsületes eszközökkel mérettesse meg magát, ne próbáljon lejáratni valakit, mert ez nem etikus magatartás! Veres Zsolt azt állította, hogy én soha nem vettem részt közösségünk ünnepségein, a különböző megemlékezéseken. Ezt határozottan cáfolom! Visszanézhető az Erdővidék Tv archívumában, de akár újságokban is, hogy minden ünnepségen jelen voltam, kezdve a március 15-i ünnepségektől egészen a Székelyek nagy meneteléséig, mindenhol. Ugyanakkor részt vettem a Székely Mikó Kollégium ügye melletti sepsiszentgyörgyi tüntetéssorozaton, akárcsak azon, amikor a prefektúra épülete előtt jelképeink, felirataink szabad használata mellett foglaltunk állást.

Nem titkoltam, mindig vállaltam múltamat. Igen, milicista voltam a múlt rendszerben, de tevékenységem során lopott értékeket szereztem vissza, gyilkosokat kerítettem kézre, ez volt a munkám, amit tisztességgel végeztem. Nem üldöztem embereket politikai meggyőződésük miatt, ahogy Veres állítja, hanem épp ellenkezőleg, akkor is a tisztesség, a becsület pártján álltam, ahogy állok 1990 óta.

Polgármesteri munkám jótéteményeit mindenki élvezheti: két faluban víz- és szennyvízhálózatot építettünk ki, számos utat, utcát leaszfaltoztattunk. Veres valótlanságokat állít a polgármesteri hivatal hangulatával kapcsolatban, miközben egyetlenegy alkalommal sem vett részt a tanács ülésein, rálátása sincs semmire. Feszült hangulatnak nyoma sincs a hivatalban. A hivatal erőgépeivel kapcsolatban: azok mindig, mindenkinek a rendelkezésére álltak, én is használtam, de mindig díj ellenében, ahogyan mások is!

A most folyó csatározást nem én kezdtem, ő indította el, és azóta is folyamatosan provokál. Ezennel tudomására hozom, hogy többet nem reagálok kijelentéseire, írjon vagy mondjon bármilyen zagyvaságot, mert egy hamis, jellemtelen emberrel nem tartom érdemesnek tovább kommunikálni.

Simon András, Bacon község polgármestere

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.