Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

2018 a nemzetpolitikában

Nemzetpolitikai szemszögből három fontos eseménysort kell röviden áttekintenünk, ha a múlt évet röviden összegezni próbáljuk. Az első a Jobbik végleges és teljes besorolása a globális háttérhatalom helyi segédcsapatai, a kozmopolita nemzetellenes ellenzék erői közé. Azok közé, akik az elmúlt harminc évben ott tettek keresztbe a magyar érdekeknek, ahol tudtak. Tavaly decemberben a jobbikos kemény mag együtt vonult a kereszténygyalázó, magát antifasisztának mondó anarchista csőcselékkel, melynek útját rombolás és gyújtogatás szegélyezte.

Hirdetés
Hirdetés

A második a nemzeti oldalon egyedül maradt Fidesz nagyarányú választási győzelme. Az ellenzék képtelen demagógiával azt sulykolja, hogy kevesebben szavaztak a Fideszre, mint más pártokra, de közben hallgat arról, hogy többen szavaztak a Fideszre, mint a parlamenti ellenzék pártjaira együttvéve.

Végül a harmadik eseménysor az ellenzék széttöredezése, nevetségessé válása és botrányellenzékké formálódása. A munka törvénykönyvének módosítása kapcsán elindult, a pártok által mesterségesen szított, csekély támogatottságú tiltakozáshullám, ami a parlamenti ülés botrányba fullasztásának kísérletével kezdődött, a rendőrök provokálásával, garázdálkodással folytatódott, majd az MTVA székházbeli tragikomédiával érte el csúcspontját, azt igazolta, hogy az ellenzék feladta a szalonképes politika útját, és nyíltan arra játszik, hogy minél többet ártson a kormánynak és az országnak külpolitikai fronton.

Mindennek, összességében, akár örülhetnénk is. De megvannak e helyzetnek a veszélyei is, nemcsak azért, mert nemzetközi szinten iszonyú erőközponttal állnak szemben Közép- és Kelet-Európa nemzeti kormányai, hanem azért is, mert egy felelős ellenzék, de legalább egy erős, felelős, nemzetben gondolkodó ellenzéki párt megléte nemzetpolitikai érdek lenne. Így a józan embernek nincs választása. Vagy a Fidesz vagy a totális szétzüllés, Magyarország módszeres felszámolása, gyarmatosítása és elárasztása kereszténygyűlölő intoleráns, élősködő iszlám csőcselékkel.

A most induló európai parlamenti és önkormányzati választásra is sor kerül. Bízzunk benne, hogy ismét a józan többség fog győzedelmeskedni a zsigeri gyűlölködés fölött.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük