Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Táncosaink újabb sikerei

Táncosaink újabb sikerei Sport

Október 8-án a sepsiszentgyörgyi Love to Dance Egyesület és a Gyermekek Palotája versenycsapata részt vett a The Game Nemzetközi Hip-Hop Táncversenyen, amely jelen pillanatban Románia legnívósabb versenyének számít. A megyeszékhelyi táncosok újfent bizonyították rátermettségüket, számos díjat kiérdemelve a népes mezőnyben.

Hirdetés
Hirdetés

Az Infinity Dance Egyesület immár hetedik alkalommal szervezte meg a The Game Nemzetközi Hip-Hop Táncversenyt Nagyszalontán, a hip-hop kultúra népszerűsítése, valamint a sportolás és egészséges életmód fontosságának tudatosítása céljából. A versenyen 23 belföldi és külföldi tánciskola vett részt, a bemutatott versenytáncokat pedig olyan világhírű koreográfusok bírálták el, mint Baiba Klints Litvániából, valamint Bohm Attila és Fekete Dániel Magyarországról.

„Két hónapos szünet után újra versenybe álltunk. Nagyon vártuk már, hogy egy igazi kemény versenyen tegyük próbára magunkat, és azt is, hogy újra ugyanolyanok legyenek a megmérettetések, mint a koronavírus-világjárvány előtt. Úgy érzem, most érte el csúcsformáját a csapatom, és ezt bizonyították is. Azt szoktam mondani, a kemény munkának mindig megvan az eredménye!” – nyilatkozta elégedetten Nagy-Molnár Enikő, a csapat edzője és vezetője, hozzátéve, hogy az elért eredmények annál is inkább értékesek, mivel minden kategóriában nagy volt a részvétel.

Eredmények: szóló – ifjúsági korosztályban: Konnát Barbara Kitty első hely (38 versenyzőből); szóló – felnőtt korosztályban: Cernescu Denisa Maria 2. hely (31-ből); duó – ifjúsági: Koós Adrienn & Konnát Barbara Kitty első hely (18-ból), Bernád Andrea Beatrice & Imreh Izabella 3. hely (18-ból); csoport – ifjúsági: Dancing Dolls 2. hely (11-ből); csoport – felnőtt: One Beat 3. hely (5-ből); formáció – ifjúsági: Mega Crew Love to Dance 2. hely (5-ből).

A táncosokat különdíjakkal is jutalmazták: legjobb dizájn: Dancing Dolls; a legjobb női táncos díj 14 év fölötti korosztályban: Konnát Barbara Kitty. Az All Stars Summer Camp 2023 keretében: Cernescu Denisa Maria 15%-s, Konnát Barbara Kitty 50% kedvezményt kapott a workshopokra.

A Love to Dance egyesület táncosai: Bartha Csilla, Bernád Andrea Beatrice, Cernescu Denisa Maria, Coman Emilia, Gombos Andrea, Iancu Henrietta Judit, Imreh Izabella, Koós Adrienn, Konnát Barbara Kitty, Laslo Renáta Brigitta, Szilveszter Henrietta Vanda, Todor Maja, Turturică Diana Oana, Vass Barbara, Urdă Andreea Mălina, Zsigmond Zsanett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük