Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton kezdenek

A sepsiszentgyörgyi Sport-All SC két sportolója, Gödri Mártis Huba (junior, -61 kg) és Baló Hunor (junior, -76 kg) a magyar válogatottal elutazott a hétvégén megrendezendő korosztályos karate Európa-bajnokságra, amelynek a finnországi Tampere városa ad otthont.

Hirdetés
Hirdetés

Sportolóink utazását hosszas felkészülés előzte meg, melyet itthon kezdtek el még a magyar és a román válogatott közös edzésmunkája során, amit egy közös edzőtábor követett az MTK Budapest többi sportolójával – tudósította lapunkat edzőjük, Vass Hunor. Az elmúlt hetet a tatai olimpiai táborban töltötte a magyar válogatott, ahol Fischer Mihály, Papp Miklós és Egri Tamás válogatott edzők irányításával hangoltak a kontinensviadalra. A fiúkért szombaton szurkolhatunk, ugyanis a junior korosztály selejtezőit ezen a napon rendezik.

Baló Hunor

Vass Hunor köszönetét fejezte ki támogatóiknak (Bertis, Depo, Orex, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Comert Ata, Simiro, Maravet, Sport Világ, Thermo Control, aTwins Construct, Real Job Solutions, Papo, Sebert Tehnologie, Volk Automobile, Tóth-Pál zálogház, Totalterm), akik kiemelten támogatták sportolóik kutazását; felszerelésüket a Saman Sport biztosította.

Gödri Mártis Huba

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük