Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Soha rosszabb szezont!

Soha rosszabb szezont! Sport

Október 21-én zajlott az idei versenyszezon utolsó Spartan Race akadályfutó-versenye a magyarországi Eplény síközpontban, ahol a kézdivásárhelyi Functional Fitness csapata is rajthoz állt. A versenyre hat hónappal korábban előzetesen kellett regisztrálni, a céhes városiak különböző kategóriákban indultak a többezres mezőnyben.

 

A szervező csapat kitett magáért, ugyanis a sípályát átalakították egy akadályoktól hemzsegő 25 kilométeres harctérré, ami igencsak próbára tette a versenyzők teljesítőképességének határát. A kézdivásárhelyi küldöttségből Szigyártó László elit masters kategóriában másodikként végzett, Haraly Mária elit női kategóriában lett harmadik, míg Szigyártó Katalin és Katona Csaba megnyerte a kompetitív kategória női, illetve férfi versenyét. Mellettük Opra Zsuzsanna is próbára tette magát az elit női kategóriában.

– Négy dobogós helyezéssel ez volt az idei legsikeresebb verseny, de összességében nagyon elégedett vagyok a csapatunk egész éves teljesítményével. Bízom benne, hogy a jövő évi versenyszezonban is hasonló, illetve még nagyszerűbb eredményeket sikerül felmutatnunk – nyilatkozta Katona Csaba csapatvezető. Csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük