Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Vizes vb a tévében

Öt év elteltével, 2017 után 2022-ben is az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti a FINA vizes világbajnokságot, amelynek június 17. és július 3. között Magyarország ad otthont. Hosszas tárgyalásokat követően a közmédiának sikerült elérnie, hogy e világeseményt Erdélyben és Felvidéken is követhesse a külhoni magyarság az M4 Sporton. A tavalyi labdarúgó Európa-bajnokság mellett, a magyar–szlovén közös rendezésű U21-es Eb-t és az ötkarikás játékokat is így tudta követni a határon túli magyarok jelentős része a nemzet sportcsatornáján. Akik látták ezeket a kiemelt sporteseményeket, vagy a magyar labdarúgó válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzéseit, számukra elérhető lesz a vizes vb is. A közmédia kéri, hogy aki rendelkezik a megfelelő előfizetéssel, ám ennek ellenére nem tudja nézni az M4 Sport közvetítéseit, jelezze és érdeklődjön a szolgáltatójánál.

Csillagászati összegek

Az amerikai profi sportok történeték legnagyobb összegű adás-vételéről állapodott meg egymással a Denver Broncos amerikaifutball-klub jelenlegi tulajdonosa és a vevő, a Walmartot birtokló Walton-Penner család, mely 4,65 milliárd dollárt fizet a csapatért. A 4,65 milliárd dollárhoz még csak hasonló összeget sem fizettek ki korábban az Egyesült Államokban. Az eddigi NFL-rekordot a Carolina Panthers 2,275 milliárd dolláros eladása jelentette 2018 óta, míg az abszolút amerikai csúcsot 2019 óta a Boston Celtics kosárlabdacsapatáért fizetett 3,2 milliárd dollár tartotta. Ugyanakkor a mostani összeg mégsem példátlan világviszonylatban, ugyanis alig egy hete a szintén amerikai, Todd Boehly vezette befektetési csoport megállapodott a Chelsea labdarúgócsapatának megvételéről, melyre több mint 5 milliárd dollárnak megfelelő összeget áldoz.

Nem fukarkodnak

A Liverpool kész átigazolási rekordot dönteni a Benfica uruguayi labdarúgójáért, Darwin Núnezért, akinek kivásárlási ára 85 millió font. Núnez az előző szezonban 41 meccsen lépett pályára, ezeken 34 gólt szerzett. Amennyiben létre jön az üzlet, úgy Núnez lenne a klub történetének legdrágább igazolása, a második helyre taszítva Virgil van Dijket, akit 2018 januárjában 75 millióért igazoltak le a Southamptontól.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük