Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

Kezdődik az elitkör

Sorsoltak az U19-es korosztályú teremlabdarúgó-bajnokság Elit Ligájában, ahová az ország tíz legjobb csapata verekedte be magát, köztük a KSE Futsal csikócsapata. A céhes városi alakulat az 1-es csoportba került, ahol az FK Székelyudvarhely, az ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, az AS Olimpia Râmnicu Sărat és a CN Nicu Gane Fălticeni ellen küzd oda-vissza alapon az első két hely valamelyikének megszerzéséért. A két csoport két-két legjobb csapata elődöntőbe jut, és folytatja küzdelmét a korosztályos bajnoki cím megszerzéséért. A másik ágon a Marosvásárhelyi VSK, a Szörényvári CFR, a Temesvári CFR, a Craiovai Șiința és a Simándi Sólymok mérkőznek. Hétvégén rajtol az elitkör, a KSE Futsal azonban csak jövő kedden mérkőzik idegenben, a Ceahlăul ellen.

Második és negyedik hely az ISK-nak

A Brassói Transilvania SK győzelmével zárult szombaton a kézilabda Rotiș-Nagy Gabriella Kupa tizenharmadik kiírása, amelyet 2009–2010-ben született és fiatalabb lányoknak hirdettek meg. A versenykiírás szerint a házigazda Sepsi ISK első számú csapata a második, míg a második a negyedik helyen zárta a négycsapatos utánpótlástornát.

A megyeszékhelyi Vadász utcai sportteremben zajlott torna házi rangadóján a Sepsi ISK első számú csapata 25–7-re győzte le a kettes számú alakulatot. A Brassói Transilvania SK 43–4-re verte a Sepsi ISK II.-őt, míg az ISK I. 17–12-re múlta felül Galacot. Ezt követően az ISK II. 23–11-re kapott ki Galactól, míg az ISK I. 33–4-re veszített Brassóval szemben. „A kislányok örömmel játszottak, barátságok kötődtek. Az alapgondolat az volt, hogy mindegyik játékos a lehető legtöbbet játsszon, a csapatszellem erősítése érdekében” – nyilatkozta Szerző Árpád szervező. A torna névadójának, Rotiș-Nagy Gabriellának az üzenetét felolvasták a díjkiosztón, ahol minden résztvevő kapott érmet.

A torna végeredmény: 1. Brassói Transilvania SK 6 pont, 2. Sepsi ISK I. 4 pont, 3. Galaci Handbal Art SK 2 pont, 4. Sepsi ISK II. 0 pont. A Rotiș-Nagy Gabriella Kupa támogatói: Sepsi ISK, Kovászna Megye Sport- és Ifjúsági Igazgatósága, Bertis, Salvatore Egyesület.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük