Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Elveszített döntők

Nemrég Székelyudvarhely adott otthont az ifjúsági 3-as (U15) birkózók Román-kupa döntőjének, amelyen a Sepsi ISK képviseletében négy versenyző méretkezett meg. Varga Maya (30 kg) a döntőben sajnos veszített, így a második pozícióval vigasztalódott. Hosszú Szabolcs (57 kg), Dumitru Victor (85 kg) és Ilyés Norbert (100 kg) kisdöntőben volt érdekelt, ám ők is vereséget szenvedtek, és ötödikként végeztek.

Mikler védései kellettek a sikerhez

A magyar férfi kézilabda-válogatott 30–28-ra győzött szerda este az Európa-bajnok Spanyolország vendégeként Antequerában, az Eurokupa ötödik fordulójában. A magyar válogatott 2015 januárja után tudott ismét nyerni Spanyolországban. A mezőny legeredményesebb játékosai közül a spanyol Figueras nyolc, Daniel Sarmiento hat, a magyar Bánhidi Bence nyolc, Máthé Dominik és Szita Zoltán pedig négy-négy gólt lőtt. Mikler Roland 45 lövésből 18-at védett. A két együttes 39. egymás elleni meccsén húsz spanyol győzelem és öt döntetlen mellett 14. alkalommal nyertek a magyarok. Az Eurokupában a jövő januári, magyar–szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság selejtezősorozatában nem szereplő csapatok, azaz a rendező országok válogatottjai, valamint a legutóbbi kontinensviadal két döntőse, Spanyolország és Horvátország vesznek részt. A magyarok szombaton 15.10-től Veszprémben a horvátok ellen zárják a sorozatot. Az állás: 1. Magyarország 8 pont/5 mérkőzés, 2. Horvátország 6/3, 3. Spanyolország 2/4, 4. Szlovákia 0/4.

Nagy hete lehet a Citynek

A tavalyi döntős Paris Saint-Germain otthonában tudott nyerni a Manchester City 2–1-re a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai első mérkőzésén, így roppant közel került hozzá, hogy története első BL-döntőjét játssza. A City az összes versenyt figyelembe véve 21 meccse veretlen idegenben és az utolsó 18 idegenbeli mérkőzésének mindegyikét megnyerte. Pep Guardiola csapata hétvégén akár már bajnoki címet is ünnepelhet, feltéve, ha szombaton legyőzi a Crystal Palacet, illetve a második Manchester United kikap a Liverpool elleni vasárnapi rangadón.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük