Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyolcan a döntőben

Nyolcan a döntőben Sport

Pénteken és szombaton Marosvásárhelyen tartották meg a sportiskolás birkózók országos bajnokságának egyik zónaversenyét, ahol a megyeszékhelyi Sepsi ISK nyolc sportolója érdemelte ki a három hét múlva esedékes döntőn való részvétel jogát.

Hirdetés
Hirdetés

A megyeszékhelyi Sepsi ISK (edzők: Hatos Péter, Kertész Dávid, Kertész Beáta) tizenhárom birkózóját nevezte az ifjúsági II-es korosztály számára kiírt sportiskolás országos bajnokság hétvégi zónaversenyére, ám sajnos csak tizenegyen léptek szőnyegre, ketten – különböző okok miatt – nem tudták vállalni a megmérettetést. A Marosvásárhelyen megtartott viadal mellett Temesvár, Konstanca és Târgoviște is otthont adott egy-egy régiós vetélkedőnek. A sepsiszentgyörgyiek négy első, egy második és három harmadik helyezéssel fejezték be a küzdelemsorozatot, ami azt jelenti, hogy nyolc birkózónk lehet ott a március 25–27. között Resicabányán megrendezendő döntőtornán. Emellett egy negyedik, egy ötödik és egy hatodik helyezést is bezsebeltek.

Eredményeik: 1. hely: Sándor Tamás (51 kg), Török Emese (43 kg), Bacz Anita (46 kg), Bakcsi Erika (49 kg); 2. hely: Kovács Kázmér (55 kg); 3. hely: Csatlós Krisztián (45 kg), Dima Csongor (80 kg), Ilyés Norbert (110 kg); 4. hely: Delne Csaba (60 kg); 5. hely: Váncsa László (60 kg); 6. hely: Serbán Róbert (65 kg).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük