Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ukrán focisták látogatóban

Ukrán focisták látogatóban Sport

Vendégül látta pénteken a Brassóban rekedt ukrajnai focista-gyerekeket a Sepsi OSK csapata, de jólétükért és örömükért áldozott a szentgyörgyi városi önkormányzat és a megyei tanács munkatársi közössége is.

Hirdetés
Hirdetés

A Ruh Lviv sportklub két edző által kísért U12-es focicsapata épp aznap érkezett Brassóba az Enjoy Sports Winter Cup 2022-es kiadására, amikor kitört az ukrajnai háború. Vissza már nem térhettek Lvovba, a torna szervezői egy brassói szállodában biztosítottak helyet számukra korlátlan időre. A tinik telefonon tartják a kapcsolatot szüleikkel, akik Ukrajnában rekedtek.

Hogy ittlétük idején feledtessék velük aggodalmaikat és gyerekként élhessék hétköznapjaikat, a Sepsi OSK is vendégül látta őket. A focistapalánták részt vettek az OSK pénteki, Craiova elleni mérkőzésén, melyen a szurkolók állva tapsoltak. Előzőleg a megyei tanács munkatársi közössége gyűjtéséből ajándékcsomagot is kaptak: tréningnadrág, póló, zokni, sportital, gyümölcs került az új hátizsákba, de a Diószegi pékség, a Bon Sweet Bon, a Szentgyörgy városi önkormányzat és a klub sem akart kimaradni az örömszerzésből, utóbbi senseball labdákkal lepte meg a fiúkat.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük